پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۲۹۷۸۰۸
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار : ۱۲ شهريور ۱۳۹۹ - ۱۳:۵۳
سخنگوی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و معاون فرهنگی و دانشجویی وزیر بهداشت از افزایش ۵۰ درصدی حق الزحمه دستیاران پزشکی و دکترای PHD با دستور وزیر بهداشت خبر داد و گفت: این افزایش حق الزحمه از مهر ماه امسال اجرا می‌شود.
شعار سال: دکتر سیما سادات لاری درباره حقوق دستیاران پزشکی و دکترای PHD گفت: با توجه به انعکاس مشکلات دستیاران پزشکی و همکاری و همراهی آن‌ها با نظام سلامت در دوران مبارزه با ویروس کرونا، وزیر بهداشت دستور داد که حق الزحمه دستیاران پزشکی و دکترای PHD تا ۵۰ درصد افزایش پیدا کند.

وی بیان کرد: این افزایش حق الزحمه از مهر ماه ۹۹ اجرایی می‌شود و امیدواریم بخشی از مشکلات دستیاران پزشکی و دکترای PHD برطرف شود.

معاون فرهنگی و دانشجویی وزیر بهداشت اظهار کرد: همچنین مشکلاتی که در زمینه محل استراحت دستیاران پزشکی در مراکز آموزشی و درمانی وجود دارد با وزیر بهداشت مطرح شده و قرار است وضعیت همه محل‌های استراحت دستیاران پزشکی در مراکز آموزشی و درمانی سراسر کشور بررسی شده و اقداماتی برای تجهیز و بهسازی انجام شود.

لاری گفت: همراهی و همکاری دستیاران پزشکی و اینترن‌ها در طول دوران مبارزه با ویروس کرونا و ارائه خدمات به بیماران ستودنی بوده و جای تشکر و قدردانی فراوانی دارد.
 
سخنگوی وزارت بهداشت در پایان خاطرنشان کرد: مشکلات و حتی مسائل مربوط به بیمه درمانی دستیاران پزشکی و خانواده آن‌ها نیز به صورت مستمر در حال پیگیری و بررسی است. خرداد ماه امسال در همین راستا تفاهم نامه‌ای بین معاونت فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت و سازمان بیمه سلامت نیز منعقد شده که بر اساس آن تفاهم نامه، دستیاران پزشکی، دکترای PHD و خانواده آن‌ها تحت پوشش بیمه سلامت قرار می‌گیرند.


شعار سال، با اندکی تلخیص و اضافات برگرفته از خبرگزاری ایرنا، تاریخ انتشار: ۱۲ شهریور ۱۳۹۹، کد خبر: isna.ir، ۹۹۰۶۱۲۰۸۴۴۳
اخبار مرتبط
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
France
۱۶:۲۰ - ۱۳۹۹/۰۶/۱۲
0
0
تو حوزه پزشکی انقدر هزینه میکنیم باید الان بزرگترین مراکز درمانی دنیا رو داشته باشیم
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین