پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۳۰۱۳۹
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار : ۰۴ مهر ۱۳۹۵ - ۱۴:۲۴
محمد حسین فرهنگی با اشاره به برقراری مجدد بیمه قالی‌بافی قالیبافان روستایی اظهار داشت: طبق قانون بیمه‌ای، کارگاه‌های تولیدی باید در بیرون از محیط خانه فعالیت داشته باشند. ولی طبق ماده ۹۸، کارگاه خانگی فرش و قالی از این قانون مستثنی هستند و آن دسته از قالیبافان روستایی که سالانه حداقل ۵ مترمربع قالی در محیط خانه تولید می‌کنند، می‌توانند بیمه شوند.
شعارسال: محمد حسین فرهنگی عصر امروز در جلسه در جلسه بررسی مشکلات آب شرب و طرح هادی روستاهای بخش مرکزی شهرستان اسکو، با اشاره به برقراری مجدد بیمه قالی‌بافی قالیبافان روستایی اظهار داشت: طبق قانون بیمه‌ای، کارگاه‌های تولیدی باید در بیرون از محیط خانه فعالیت داشته باشند ولی طبق ماده ۹۸، کارگاه خانگی فرش و قالی از این قانون مستثنی هستند و آن دسته از قالیبافان روستایی که سالانه حداقل ۵ مترمربع قالی در محیط خانه تولید می‌کنند، می‌توانند بیمه شوند.

وی افزود: بر اساس این ماده‌قانونی، بازرس می‌تواند با بازرسی از این فعالیت‌ها و ارزیابی مقدار تولیدشده قالی، نسبت به پوشش بیمه‌ای قالیبافان روستایی و برقرار کردن بیمه قالیبافی این هنرمندان اقدام کنند.

* اختصاص ۷ میلیارد تومان برای آسفالت‌ریزی در آذربایجان شرقی

مدیرکل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی آذربایجان شرقی نیز در این جلسه، به روند مطلوب نهضت آسفالت در آذربایجان شرقی و افزایش میزان تخصیص قیر رایگان به روستاها خبر داد و اظهار داشت: در بحث تخصیص قیر رایگان مقرر شده امسال ۳۰ تن آسفالت از ستاد مرکزی تحویل گرفته و ۷ میلیارد تومان نیز به این امر اختصاص یابد.

وی افزود: اجرای طرح هادی روستای آقچه کهل به خاطر عدم همکاری اهالی روستا با مسئولان بنیاد مسکن انقلاب اسلامی از وضعیت مطلوب برخوردار نبوده و بافت فرسوده آن تهدیدی جدی برای ساکنان این روستا به شمار می‌رود.

حافظ باباپور، ترویج بهسازی مساکن روستایی را در این روستا را خواستار شد‌ و گفت: برای کسانی که بخواهند مساکن خود را مقاوم‌سازی یا بهسازی نمایند، وام ۴ درصد در اختیار آنها گذاشته می‌شود.

با اندکی اضافات و تلخیص برگرفته از پایگاه اطلاع رسانی دیار آذربایجان، تاریخ انتشار: جمعه 26 شهریور 1395، کد خبر: 27162، www.diyareazarbaijan.ir

اخبار مرتبط
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
Iran, Islamic Republic of
۱۷:۲۲ - ۱۳۹۵/۱۱/۱۱
0
0
خدا خیرتان دهد
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین