پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۳۰۲۸۸۵
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار : ۰۸ مهر ۱۳۹۹ - ۱۹:۱۹
نایب رئیس انجمن داروسازان استان تهران، گفت: امیدواریم ظرف هفته آینده واکسن آنفلوانزا در سطح داروخانه‌ها توزیع شود.
شعارسال: بهمن صبور به تشریح آخرین اقدامات سازمان غذا و دارو برای توزیع واکسن آنفلوانزا در داروخانه‌ها پرداخت و افزود: فاز اول توزیع واکسن آنفلوانزا که شامل ۲.۵ میلیون دوز واکسن بود، در اختیار خانه‌های بهداشت قرار گرفته تا بر اساس اولویت‌های تعیین شده توزیع شود.

وی با عنوان این مطلب که قرار نبود در فاز اول واکسن آنفلوانزا وارد داروخانه‌ها شود، ادامه داد: قرار است ۱۶ میلیون دوز واکسن آنفلوانزا در سه مرحله وارد کشور شود که توزیع آن در داروخانه‌ها از فاز دوم آغاز می‌شود.

صبور با اعلام اینکه ۱۶ میلیون دوز واکسن آنفلوانزا با ارز ۴۲۰۰ تومانی تأمین می‌شود، گفت: اگر نیاز به واکسن بیشتر از این مقدار بود، آن وقت با ارز نیمایی وارد می‌شود.

نایب رئیس انجمن داروسازان استان تهران، با عنوان این مطلب که امیدواریم ظرف هفته آینده واکسن آنفلوانزا وارد داروخانه‌ها شود، افزود: قیمت واکسن حدود ۴۳ هزار تومان خواهد بود.

صبور در پاسخ به این سوال که آیا امکان نظارت دقیق بر توزیع واکسن در داروخانه‌ها وجود دارد یا خیر، گفت: دریافت واکسن با کارت ملی و تأیید در سامانه‌ای خواهد بود که در حال حاضر در داروخانه‌های منتخب فعال است.

وی ادامه داد: هویت فرد متقاضی دریافت واکسن در این سامانه تأیید و سپس واکسن به او تعلق می‌گیرد.


شعار سال، با اندکی تلخیص و اضافات برگرفته از اقتصادآنلاین، تاریخ انتشار خبر: ۸ مهر ۱۳۹۹، کد خبر: ۴۷۰۵۳۱:www.eghtesadonline.com
اخبار مرتبط
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
Iran, Islamic Republic of
۱۷:۱۹ - ۱۳۹۹/۰۷/۰۹
0
0
ما مردم هم امیدواریم این توزیع عادلانه صورت بگیرد و به دست ما مردم که نیاز مند این واکسن ها هستیم
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین