شعار سال: «الیوت آبرامز» نماینده ویژه آمریکا در امور ایران و ونزوئلا گفت که بهرغم تعهد بالقوه «جو بایدن» رئیسجمهوری منتخب آمریکا نسبت به بازگشت به برجام، کارزار فشار تحریمها علیه ایران در دولت بایدن نیز ادامه خواهد یافت.
وی با تکرار برخی یاوهگوییها درباره سیاستهای منطقهای و ماهیت برنامه هستهای ایران، گفت که تحریمها و فشار حداکثری در دولت بایدن دنبال خواهد شد.
در حالی که آژانس بینالمللی انرژی اتمی بارها بر پایبندی ایران به تعهدات برجامی خود تاکید کرده است، آبرامز با اشاره به اقدام ایران در افزایش ذخایر غنیسازی اورانیوم گفت که حتی اگر بایدن به برجام بازگردد، این پرسش اساسی همچنان مطرح است که آیا ایران به تعهدات بلندمدت خود به جامعه جهانی پایبند خواهد بود یا خیر.
شعار سال با اندکی تلخیص و اضافات برگرفته از ایلنا،تاریخ انتشار:23آبان1399،کدخبر:994916،www.ilna.news