پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۳۱۳۷۳۲
تعداد نظرات: ۶ نظر
تاریخ انتشار : ۰۵ آذر ۱۳۹۹ - ۱۵:۳۴
رییس دفتر ریاست جمهوری گفت: امروز آقای رئیس‌جمهور گفتند ما نمی‌خواهیم بنشینیم و بند به بند درباره برجام مذاکره کنیم آن‌ها به تعهدات خودشان عمل نکردند ما هم تعهدات خودمان را در ۵ مرحله کاهش دادیم. آقای رئیس‌جمهوری اعلام کردند که اگر آن‌ها به آنچه که در ۲۰ ژانویه ۲۰۱۷ بوده یعنی روزی که ترامپ بر سر کار آمده، برگردند ما هم آمادگی داریم که به آن تاریخ برگردیم.
شعار سال: «محمود واعظی» روز چهارشنبه در حاشیه نشست هیات دولت در جمع خبرنگاران با اشاره به اظهارات رییس جمهوری درباره نتایج انتخابات آمریکا گفت: امروز نه تنها ایران بلکه بسیاری از کشور‌های جهان و حتی متحدان آمریکا مانند اروپایی‌ها از رفتن کسی که ۴ سال رئیس جمهور آمریکا بوده، اما نه با سیاست آشنایی داشت و نه چارچوب و اصول درستی داشت، خوشحال هستند.

 وی یادآورشد: این شخص با تصمیمات لحظه‌ای خسارت‌هایی را هم برای کشورش به وجود آورده و هم باعث شده در ارتباط با نظم و روابط بین الملل مشکلاتی به وجود آید. از جمله در حوزه خاورمیانه و فشار‌های شدیدی که در سه سال گذشته بر ملت بزرگ ایران آورده است.

رییس دفتر رییس جمهوری گفت: طبیعی است ما هم از شکست ایشان استقبال کردیم، اما اینکه ما به دولت بعدی آمریکا خوش‌بین باشیم، چنین صحبتی الان در دولت نیست.  واقعیت آن است که ما به هیچ دولتی خوشبین نیستیم مگر اینکه ببینیم در عمل چه کار می‌کنند. خود آن‌ها در مبارزات انتخاباتی موضوعاتی را اعلام کردند و ادبیات و لحن شان و سیاست‌هایی که می‌خواهند اتخاذ کنند، نسبت به ترامپ متفاوت است.  

وی با بیان اینکه هنوز نه کسی مذاکره‌ای کرده و نه تماس داشته است، افزود: معتقدم برداشت‌ها در داخل ایران بر اساس اظهاراتی است که از سوی کابینه یا همراهان دولت جدید آمریکا اعلام شده است و بر فضای کشور از نظر اقتصادی و بازار دلار، سکه و مسائل دیگر اثرگذار بوده است که در آینده بیشتر هم خواهد بود.

واعظی در پاسخ به سوالی درباره اعضای تیم سیاسی دولت جدیدآمریکا هم گفت: امروز آقای رئیس‌جمهور گفتند ما نمی‌خواهیم بنشینیم و بند به بند درباره برجام مذاکره کنیم آن‌ها به تعهدات خودشان عمل نکردند ما هم تعهدات خودمان را در ۵ مرحله کاهش دادیم. آقای رئیس‌جمهوری اعلام کردند که اگر آن‌ها به آنچه که در ۲۰ ژانویه ۲۰۱۷ بوده یعنی روزی که ترامپ بر سر کار آمده، برگردند ما هم آمادگی داریم که به آن تاریخ برگردیم.

وی با بیان اینکه ما نباید به گونه‌ای رفتار کنیم که مذاکرات جدیدی برای برجام شروع شود، گفت: مذاکرات برجام در گذشته انجام شده و به چارچوبی رسیده و این چارچوب مراحل خود را هم در ایران و هم در کشور‌های مختلف طی کرده است.

رییس دفتر رییس جمهوری یادآورشد: اتفاقی که افتاده این بوده که کشور‌ها به ویژه آمریکا به تعهدات خودشان عمل نکردند این مهم‌ترین کار ما هست. یعنی مهمترین شرط ما این است آنچه که در برجام تعهدات کشور‌ها هست باید محترم شمرده شود هم برای ما و هم برای کشور‌های عضو.

واعظی در پاسخ به سوال دیگری درباره بیانات روز گذشته رهبر معظم انقلاب اظهار داشت: امروز بخش قابل توجهی از وقت جلسه هیات دولت به دیدار روز گذشته شورای عالی هماهنگی اقتصادی با  مقام معظم رهبری و رهنمود‌های ایشان تخصیص داده شد. رئیس جمهوری بر اساس فرمایشات ایشان تک‌تک اعضای دولت و معاونین را مخاطب قرار دادند و در ارتباط با موضوعات مختلفی که در جلسه روز گذشته مطرح شد از جمله مسئله تنظیم بازار از وزیر صنعت و  وزیر جهاد کشاورزی،  خواستند که با جدیت بیشتر روی قیمت‌ها و توزیع نظارت داشته باشند.  

وی ادامه داد: برای تولید کنندگان به ویژه در حوزه مرغ و تخم مرغ کسانی که محصولات و تولیدات شان را با همان ارز ۴۲۰۰ تومانی که به آن‌ها میدهیم، تولید میکنند، با همان ارز در دسترس مردم قرار دهند. تلاش میشود در روز‌های آینده این تعادل برقرار شود.

برای جبران فشار‌های اقتصادی باید از هر فرصتی استفاده کنیم

واعظی در پاسخ به پرسش ایرنا درباره برنامه دولت برای طرح الزام پرداخت یارانه گفت: مردم اکنون تحت فشار تحریم هستند، کسبه و حرفه‌هایی که برای کرونا باید تعطیل کنند یا حتی زمانی هم که تعطیل نیست به دلیل شرایط کرونایی کسب و کارشان لطمه دیده و درآمدهایشان کاهش می‌یابد. ما باید از هر فرصتی برای جبران این فشار‌ها استفاده کنیم.

رییس دفتر رییس جمهوری ادامه داد: علاوه بر  یارانه‌ای که در گذشته داده می‌شد، تلاش کردیم در چهارماه ابتدای شیوع کرونا و از منابع حاصل از افزایش قیمت بنزین، در قالب بسته‌های حمایتی و معیشتی از مردم حمایت کنیم. ماه گذشته بررسی‌ها دوباره شروع شد و هفته گذشته تصمیم گرفته شد که چهار ماه دیگر به حدود ۲۹ میلیون و ۷۰۰ هزار نفر یارانه معیشتی پرداخت شود.

واعظی تاکید کرد: ما در این زمینه با مجلس هم نظر هستیم که باید هر آنچه که می‌توانیم منابع را تامین کنیم و به مردم در این زمان بیشتر کمک می‌کنیم. خود مجلس هم می‌داند که وقتی منابع نباشد دولت از کجا باید پرداخت کند لذا با مجلس و با مسوولان ذیربط صحبت می‌کنیم تا بتوانیم به تفاهم برسیم.

شعار سال، با اندکی تلخیص و اضافات برگرفته از ایرنا، تاریخ انتشار: ۵ آذر ۱۳۹۹، کد خبر: ۸۴۱۲۳۳۹۵، irna.ir
اخبار مرتبط
خواندنیها-دانستنیها
انتشار یافته: ۶
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۷:۰۱ - ۱۳۹۹/۰۹/۰۵
0
0
از بس که ترامپ سیاست های غلط داشته
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۱:۵۴ - ۱۳۹۹/۰۹/۰۶
0
0
به نظر من که این خوشحال بودن ها موقتی هست اون ها هنوز بایدن رو نشناختن
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۳:۳۸ - ۱۳۹۹/۰۹/۰۶
0
0
این دلیل نمیشه ایرانی ها اولین کشور در دنیای مجازی باشن برای سرچ انتخابات امریکا
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۳:۵۱ - ۱۳۹۹/۰۹/۰۶
0
0
از بس که این ترامپ منحوس وبر علیه بشریت بود
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۲۰:۵۳ - ۱۳۹۹/۰۹/۰۷
0
0
ترامپ در ایران تاثیرات به شدت بدی بر اقتصادمون داشته
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۲:۱۱ - ۱۳۹۹/۰۹/۰۸
0
0
دلیلی بر این نیست که ایران بخواد در تموم زمینه ها وابسته امریکا و انتخاباتش باشه
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین