پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۳۱۴۹۳۱
تعداد نظرات: ۲ نظر
تاریخ انتشار : ۱۲ آذر ۱۳۹۹ - ۱۴:۴۱
محمد مهاجری فعال سیاسی اصولگرا بعد از تصویب ۲۵ سال زندان برای اجرایی نکردن مصوبه برجام در توئیتی بیان داشته، صفت دناپلاس برای مجلس کم بود، به صفت چکمه پوش هم مزین شد!
شعار سال:  مهاجری در کنایه به مصوبه مجلس نوشت: فرض کنیم مجلسی که برجام را تصویب کرد با مخالفانش همین جور برخورد می‌کرد.

واکنش‌ها به طرح جدید مجلس برای خروج از برجام و لغو تحریم‌ها واکنش‌های زیادی در داخل داشت. محمد مهاجری روزنامه نگار اصولگرا در واکنش به این تصمیم مجلس در توئیتی با هشتگ‌های مجلس یازدهم قالیباف، ذوالنور، دنا پلاس نوشت: «مجلس یازدهم تصویب کرده هر کس مصوبه اش در باره برجام را اجرا نکند تا ۲۵ سال زندان می‌رود. فرض کنیم مجلسی که برجام را تصویب کرد با مخالفانش همین جور برخورد می‌کرد. آن وقت آقای قالیباف و ذوالنور الان کجا آب خنک می‌خوردند؟! صفت دناپلاس برای مجلس کم بود، به صفت چکمه پوش هم مزین شد!»

دنا پلاس دار‌های متمایل به چکمه پوشی؟
 

شعار سال، با اندکی تلخیص و اضافات برگرفته از رویداد ۲۴، تاریخ انتشار: ۱۲ آذر ۱۳۹۹، کدخبر:rouydad۲۴.com، ۲۴۱۴۴۷
اخبار مرتبط
خواندنیها-دانستنیها
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۷:۵۶ - ۱۳۹۹/۰۹/۱۲
0
0
الان برای چی باید نماینده های مجلسی که خودشون رو انقلابی میدونن این گند رو میزدن
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۹:۲۰ - ۱۳۹۹/۰۹/۱۲
0
0
مجلسی ها هیچ پاسخ مناسبی برای رفتار بدشون در زمینه خودرو ندادن
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین