پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۳۱۷۱۱۴
تعداد نظرات: ۳ نظر
تاریخ انتشار : ۲۴ آذر ۱۳۹۹ - ۲۱:۵۲
سفیر ترکیه در حالی دوباره به منطقه فلسطین اشغالی اعزام می‌شود که دو سال پیش این کشور به بهانه بحران نوار غزه سفیر خود از فلسطین اشغالی را برگردانده بود.
شعار سال: در حالی که ترکیه و رژیم صهیونیستی نزدیک به دو سال است سفرای یکدیگر را به دلیل «عنصر نامطلوب» بودن، اخراج کرده‌اند، برخی منابع از گرم‌شدن روابط دو طرف و احتمال بازگشت دوجانبه دیپلمات‌ها خبر می‌دهند.
وبگاه «المانیتور» به نقل از چند منبع مطلع گزارش داد: «ترکیه در راستای اقدامات برای عادی‌سازی روابط با اسرائیل و همچنین جهت گرفتن امتیاز از دولت احتمالی "جو بایدن" در آمریکا، سفیر جدیدی برای اسرائیل انتخاب کرده است».
بر اساس این گزارش، «افق اُلوتاش» دیپلمات ۴۰ ساله ترکیه‌ای که هم‌اکنون ریاست مرکز مطالعات استراتژیک در وزارت خارجه ترکیه را برعهده دارد، سفیر جدید ترکیه در فلسطین اشغالی خواهد بود.
اُلوتاش که در رشته‌های زبان عبری و سیاست‌های غرب آسیا در دانشگاه قدس اشغالی تحصیل کرده، تا کنون مقالات متعددی درباره تاریخ ادعایی یهودیان در منطقه غرب آسیا نوشته و همچنین در حوزه ایران نیز کارشناس است.

به نوشته المانیتور، ترکیه و رژیم صهیونیستی از می ۲۰۱۸ - و بعد از اینکه آنکارا به بهانه افزایش حملات صهیونیست‌ها به نوار غزه و تصمیم «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا برای انتقال سفارتخانه از تل‌آویو به قدس اشغالی، سفیر اسرائیل را اخراج کرد - به‌صورت متقابل سفیر نداشتند.

این پایگاه خبری یکی از دلایل این اقدام ترکیه را تلاش برای بهبود روابط با واشنگتن و اتحادیه اروپا به دلیل بحران اقتصادی جدی و تحریم‌های احتمالی آمریکا و اروپا، توصیف کرد.
پیش از این نیز، منابع ترکیه‌ای و صهیونیستی با اشاره به مسیر تغییراتی که منطقه غرب آسیا در حال طی کردن است، امضای توافق سازش بین آنکارا و تل‌آویو را ممکن دانستند.

شعار سال، با اندکی تلخیص و اضافات برگرفته از خبرگزاری آنا، تاریخ انتشار: ۲۴ آذر ۱۳۹۹، کد خبر: ۵۴۸۲۶۵، ana.press
اخبار مرتبط
خواندنیها-دانستنیها
انتشار یافته: ۳
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
حسینی
Iran (Islamic Republic of)
۲۱:۵۶ - ۱۳۹۹/۰۹/۲۴
0
0
ترکیه منفعتش رو در این دیده که با اسرائیل ببنده! اما ما منافعمون رو در نشر نمی گیریم و فقط شمشیرها را از رو بستیم.
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۷:۵۱ - ۱۳۹۹/۰۹/۲۵
0
0
از تحركات جاه طلبانه تركيه معلوم بود كه ميخواد دست به اين كارها بزنه
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۰:۴۱ - ۱۳۹۹/۰۹/۲۵
0
0
تركيه مسير بسيار بدي رو انتخاب كرده و نميدونيم قراره تا كي اين همه سكوت كنيم
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین