پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۳۴۱۴۸۴
تاریخ انتشار : ۱۸ ارديبهشت ۱۴۰۰ - ۲۳:۰۹
این گمان که در دسترس نبودن داروی رمدسیویر بیشتر مربوط به موج‌های اول و دوم فراگیری بود و حالا به‌سهولت یافت می‌شود خیال خامی بیش نیست، شاید قیمت آن حالا نسبت به موج‌های پیشین کمتر شده باشد، اما همچنان در بازار دارویی ایران کالای نایابی محسوب می‌شود. اگر بتوان با خوش‌شانسی و ‎بیمه داروی ‎رمدیسیویر را از داروخانه‌ها به قیمت ۸۰۰ هزار تومان تهیه کرد، اما هزینه ‎تزریق آن گاه از قیمت خود دارو بیشتر است.
شعار سال: در گزارشی مشخص شده اگر بتوان با خوش‌شانسی و ‎بیمه داروی ‎رمدیسیویر را از داروخانه‌ها به قیمت ۸۰۰ هزار تومان تهیه کرد، اما هزینه ‎تزریق آن گاه از قیمت خود دارو بیشتر است.

تزریق هر سری از این دارو در بیمارستان لاله ۷۵۰ هزار تومان هزینه دارد.

پایگاه تحلیلی خبری شعار سال برگرفته از روزنامه شرق
اخبار مرتبط
برچسب ها: رمدسیویر ، کرونا ، واکسن ، بیمه
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین