پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۳۴۷۵۹۲
تاریخ انتشار : ۳۱ خرداد ۱۴۰۰ - ۱۰:۰۸

واکسن کووپارس در یک قدمی تولید انبوه

معاون تحقیقات و فناوری مؤسسه تحقیقات واکسن و سرم‌سازی رازی با بیان اینکه در حال حاضر پیگیر مقدمات تولید انبوه واکسن هستیم، گفت: امیدواریم همزمان به نتیجه گرفتن فاز سوم مطالعه بالینی در شهریور ماه تولید انبوه را داشته باشیم.
شعار سال: واکسن کووپارس مانند دیگر واکسن‌های ایرانی در حال حاضر در مرحله‌ی مطالعه بالینی قرار دارد و برای رسیدن به تزریق عمومی نیاز دارند بعد از ارسال گزارشات ونتایج به مراتب ذی ربط، از سازمان غذا و دارو مجوز دریافت کند. البته در کنار ساخت و تزریق عمومی، تولید انبوه واکسن نیز باید در دستور کار قرار گیرد.
 
واکسن کووپارس در یک قدمی تولید انبوه

اتمام مطالعه فاز دو واکسن پس از تزریق دوز دوم واکسن به نفر آخر

فلاح مهر آبادی ادامه داد: از روزی که مطالعه واکسن شروع می‌شود حداقل شش ماه تا یکسال پیگیری و مستندسازی لازم دارد، اما از مراتب بین المللی مجوز این امر صادر شده است که زمانی که تعدادی از داوطلبان وارد مطالعه شدند و نتایج آن مشخص شد، مجوز مطالعه فاز بعدی صادر می‌شود.
او با بیان اینکه پیش بینی می‌کنیم در فاز دوم مطالعه زمانی که ۱۵۰ نفر تزریق دوم را انجام دادند، ۱۴ روز پس ازتزریق دوم (روز ۳۵ از زمان صفر) نفر آخر نتایج بی خطری واکسن و جواب آزمایش‌ها را جمع بندی می‌کنیم، تأکید کرد: بعد از آنالیز نتایج به دست آمده طی گزارشی آن را تقدیم سازمان غذا و دارو و وزارت بهداشت می‌کنیم.

تحویل گزارش اولیه فاز دوم مطالعه بالینی واکسن کووپارس در مردادماه

معاون تحقیقات و فناوری مؤسسه تحقیقات واکسن و سرم‌سازی رازی ادامه داد: پیش بینی می‌کنیم تا نیمه تیرماه یا نهایت هفته آخر مرداد ماه گزارش اولیه مطالعه بالینی فازدوم را تحویل سازمان غذا و دارو دهیم.

بررسی علائم حیاتی داوطلبان تزریق کننده به طور مستمر انجام می‌شود

او درباره مراقبت‌های پس از تزریق واکسن داوطلبان مطالعه کارازمایی بالینی گفت: تا دو ساعت پس از دریافت واکسن تحت مراقبت جدی قرار میگیرند و در محل تزریق واکسن حضور دارند و تحت نظر هستند، همچنین علائم حیاتی و مواردی که در پروتکل مشخص شده بررسی می‌شود.

فلاح مهر آبادی بیان کرد: تا یک هفته پس از تزریق هر روز به صورت تلفنی پیگیری می‌شوند و اگر مورد خاصی داشته باشند به صورت حضوری مراجعه می‌کنند و بعد از آن هر زمانی که داوطلب دارای مشکلی باشد می‌تواند به سایت پشتیبانی واکسن یا به پزشک مراجعه کند تا پیگیری عوارض احتمالی باشد.

مطالعه بالینی برای گروه سنی ۱۲ تا ۱۸ سال در دستور کار است

او بیان کرد: فاصله تزریق دوز اول و دوم واکسن کووپارس ۲۱ است و دوز استنشاقی یک ماه پس از تزریق دوز دوم انجام خواهد شد.

او درباره انتشار مقالات مطالعه پیش بالینی و بالینی گفت: ۶۰ تا ۷۰ درصد از کار‌های تدوین دومقاله انجام شده است و امیدواریم که به زودی به چاپ برسد.

فلاح مهر آبادی با بیان اینکه برنامه ریزی کردیم همزمان با اخذ مجوز مطالعه بالینی فاز سه، مجوز مطالعه بالینی برای افراد ۱۲ تا ۱۸ سال را نیز دریافت کنیم که واکسن در این گروه سنی نیز ارزیابی شود، گفت: مطالعه بالینی فاز یک و دو واکسن کووپارس در استان تهران و البرز انجام شده است.

او افزود: برای مطالعه بالینی در شهر‌های دیگر هنوز تصمیمی نگرفتیم و زمانی که در این خصوص تصمیم جدیدی گرفته شود، اعلام خواهیم کرد.

شعار سال، با اندکی تلخیص و اضافات برگرفته از خبرگزاری برنا، تاریخ انتشار: ۳۱ خرداد ۱۴۰۰، کد خبر: ۱۱۹۵۵۵۱، www.borna.news
خبرهای مرتبط
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین