پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۳۵۴۷۶۵
تاریخ انتشار : ۲۲ مرداد ۱۴۰۰ - ۱۰:۵۹

رقابت تلخ مردم برای پیداکردن دارو را ببینید!

در روز‌هایی که بیماری کرونا در کشور بیشتر از همیشه در حال جولان دادن است، کمیاب شدن دارو و افزایش افسار گسیخته قیمت آن در بازار آزاد، باعث ایجاد رقابت در دسترسی به این دارو‌ها شده است.
شعار سال: در روز‌هایی که بیماری کرونا در کشور بیشتر از همیشه در حال جولان دادن است، کمیاب شدن دارو و افزایش افسار گسیخته قیمت آن در بازار آزاد، باعث ایجاد رقابت در دسترسی به این دارو‌ها شده است. نعیم تدین با انتشار کارتونی در صفحه طنز و کارتون شهرونگ به این موضوع پرداخت.

شعار سال، با اندکی تلخیص و اضافات برگرفته از سایت همشهری آنلاین، تاریخ انتشار: ۲۱ مرداد ۱۴۰۰، www.khabaronline.ir
خبرهای مرتبط
آخرین اخبار
پربازدیدترین