پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۳۵۷۹۰
تاریخ انتشار : ۲۱ آبان ۱۳۹۵ - ۱۷:۳۶

ظریف: آمریکا باید برجام را اجرا کند

وزیر خارجه کشورمان در واکنش به اعلام نتیجه انتخابات ریاست جمهوری آمریکا گفت: آن چه آمریکا به عنوان یک تعهد بین‌المللی چند جانبه در برجام پذیرفته است را باید اجرا کند.

شعار سال: محمد جواد ظریف وزیر خارجه کشورمان که در رومانی به سر می‌برد در جمع خبرنگاران و در پاسخ به سوال یک خبرنگار رومانیایی درخصوص اعلام نتیجه انتخابات ریاست‌جمهوری آمریکا گفت: ما در امور داخلی دیگر کشور ها دخالت نمی‌کنیم. این انتخاب مردم آمریکاست؛ اما هر کس رئیس‌جمهور آمریکا باشد باید واقعیات جهان و منطقه ما را به درستی بشناسد و با آن با واقع‌گرایی مواجه شود.

وی ادامه داد: ایران و آمریکا روابط سیاسی ندارند، اما آن چه آمریکا به عنوان یک تعهد بین المللی چند جانبه در برجام پذیرفته است را باید اجرا کند.

با اندکی تلخیص و اضافات، برگرفته از خبرگزاری ا، تاریخ انتشار: 19 آبان 1395، کد مطلب: 95081913591، www.isna.ir

خبرهای مرتبط
خواندنیها-دانستنیها
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین