پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۳۷۵۴۴۸
تاریخ انتشار : ۲۸ اسفند ۱۴۰۰ - ۲۰:۱۴
اظهارات جدید وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی را درباره شبکه‌های معاند خارجی بخوانید.
شعار سال: محمدمهدی اسماعیلی اظهار داشت: بر اثر غفلت و فاصله زمانی که صورت گرفته، شبکه‌های معاند خارجی به دنبال تطهیر دوره سیاه پهلوی در تاریخ کشورمان هستند، اما ما در جهاد تبیین با همه ابزار‌های فرهنگی و هنری که در اختیار داریم در مقابل این تحریف تاریخی می‌ایستیم و به آن غلبه می‌کنیم.

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، موزه عبرت را از جلوه‌گاه‌های اصلی دوره شکنجه، خفقان و سیاهی دوره پهلوی توصیف کرد و گفت: این موزه نشان می‌دهد که چگونه یک رژیم جنایکار با این حد از خشونت و وحشی‌گری با مخالفان خود برخورد می‌کرد و هر مبارزی، زن یا مرد از نوجوان تا پیر که به این زندان مخوف وارد میشد مورد شکنجه آزار وحشیانه قرار می‌گرفت.

وی افزود: اتفاقاتی که در جریان نهضت انقلاب اسلامی چه قبل و چه بعد از پیروزی نیاز به تبیین دارد. نسل‌های جدید می‌آیند که روایت‌های مستند آن دوران را مشاهده نکرده‌اند. در وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در بحث جهاد تبیین تلاش می‌کنیم روایت‌های مستند دوران نهضت انقلاب اسلامی را در بخش‌های مختلف از موسیقی تا فیلم و نمایش و مایی و کتاب، با استفاده از همه ابزار‌های فرهنگی و هنری در اختیار نوجوانان و جوانان نسل جدید قرا دهیم.

اسماعیلی افزود: باید کتاب‌هایی با مضامین تاریخ پهلوی و جنایت‌های آن دوران برای ذائقه‌های مختلف و مخاطب‌های سنی متفاوت نگارش شود و در اختیار نسل جدید قرارداده شود. در دو جشنواره اخیر، جشنواره فرهنگی جلال و جایزه کتاب سال جمهوری اسلامی ایران با همین رویکرد مهمترین کتاب‌های برگزیده کتاب‌هایی در مقابله با تطهیر دوره پهلوی بود.

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با تبریک نیمه شعبان، میلاد حضرت، ولی عصر (عج)، ابراز امیدواری کرد انقلاب اسلامی به دوران طلایی ظهور و جامعه مهدوی متصل شود.


شعار سال، با اندکی تلخیص واضافات برگرفته از پرسون، تاریخ انتشار: ۲۸ اسفند ۱۴۰۰، کد خبر:purson.ir، ۳۸۹۵۸۲
اخبار مرتبط
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین