پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۳۹۶۰۰۰
تعداد نظرات: ۲ نظر
تاریخ انتشار : ۱۸ شهريور ۱۴۰۳ - ۰۶:۴۴
رسانه‌های آلمانی حدود پنج هفته پس از اقدام جنجالی دولت این کشور در تعطیلی مرکز اسلامی هامبورگ، از صدور حکم اخراج محمد هادی مفتح، رئیس این مرکز از خاک آلمان خبر دادند. مفتح از تابستان ۲۰۱۸ رئیس مرکز اسلامی هامبورگ IZH بوده است. در ۲۴ ژوئیه، نانسی فایزر، وزیر کشور فدرال آلمان فعالیت IZH را به عنوان «مرکز مهم تبلیغاتی ایران در اروپا» ممنوع کرد. پلیس آلمان در سراسر این کشور دارایی‌ها و امکانات این مرکز و پنج سازمان وابسته آن را مصادره کرد. از آن زمان، مسجد آبی نیز تحت مدیریت فدرال بوده است. رییس مرکز اسلامی⁧ هامبورگ⁩ باید تا ۱۱ سپتامبر از آلمان خارج شده باشد و دیگر اجازه بازگشت و اقامت در این کشور را نخواهد داشت و در صورت تخلف از این دستور، به ۳ سال زندان محکوم خواهد شد. وزارت کشور ⁧آلمان⁩ در ۲۴ ژوئیه همه مراکز اسلامی متعلق به ایران (۵۲ مرکز) را تعطیل و اموال آن‌ها را به همراه چند صدهزار یورو پول نقد، توقیف کرد.

شعارسال: حدود پنج هفته پس از اقدام جنجال برانگیز آلمان در تعطیلی مرکز اسلامی هامبورگ، یک سخنگوی وزارت امنیت داخلی ایالت هامبورگ اعلام کرد که حکم اخراج محمدهادی مفتح، رئیس ۵۷ ساله این مرکز، از خاک آلمان این هفته صادر شده است.

سخنگوی این نهاد امنیتی در هامبورگ گفت که نهاد‌های داخلی هامبورگ این هفته حکم اخراج محمد هادی مفتح ۵۷ ساله را صادر کردند. در این نامه از او خواسته شده تا ظرف ۱۴ روز آلمان را ترک کند، در غیر این صورت ممکن است با اخراج به کشور مبدأ خود - با هزینه خود - مواجه شود. به گفته مقامات، این اتفاق باید تا ۱۱ سپتامبر ۲۰۲۴ (۲۱ شهریور) رخ داده باشد.

صدور حکم اخراج محمد هادی مفتح، رییس مرکز اسلامی هامبورگ از آلمان ظرف دو هفته

بر اساس این حکم علاوه بر این، او اجازه ندارد دوباره وارد آلمان شود یا در آنجا بماند و اگر این کار را انجام دهد، تا سه سال زندان خواهد داشت. ایستگاه رادیویی NDR ۹۰.۳ هم قبلا در این باره گزارش داده بود.

محمدهادی مفتح از تابستان ۲۰۱۸ رئیس مرکز اسلامی هامبورگ IZH بوده است.

در ۲۴ ژوئیه، نانسی فایزر، وزیر کشور فدرال آلمان IZH را به عنوان "مرکز مهم تبلیغاتی ایران در اروپا" ممنوع کرد. پلیس آلمان در سراسر این کشور دارایی‌ها و امکانات این مرکز و پنج سازمان وابسته آن را مصادره کرد. از آن زمان، مسجد آبی نیز تحت مدیریت فدرال بوده است.

صدور حکم اخراج محمد هادی مفتح، رییس مرکز اسلامی هامبورگ از آلمان ظرف دو هفته

جامعه اسلامی آلمان انتقاد شدیدی به اقدام دولت آلمان در بستن مرکز اسلامی هامبورگ و چند مسجد وابسته به آن وارد کرده و این اقدام را تهدیدی اساسی برای آزادی مذهب دانسته است.

وزارت کشور آلمان چندی پیش در اقدامی جنجالی فعالیت مرکز اسلامی هامبورگ و شعبه‌های آن در سراسر ایالات فدرال آلمان را ممنوع کرد.

شعارسال با اندکی اضافات و تلخیص برگرفته از انتخاب، تاریخ انتشار:8شهریور1403، کدخبر:813106، www.entekhab.ir

اخبار مرتبط
خواندنیها-دانستنیها
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۵:۳۳ - ۱۴۰۳/۰۸/۲۳
0
0
از اونجا اخراج می شه میره یه کشور دیگه. چه فراونه جا برای این طور آدم ها. خدا رحمت کنه پدرش رو . اگه شهید نمی شد ، اینا چیکار می کردند
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۵:۳۳ - ۱۴۰۳/۰۸/۲۳
0
0
اگه شهید نمی شد هم اینا بعنوان آقازاده یک جایی برای خودشون دست و پا می کردند
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین