در اینکه نظام اداری کشور، نظامی غیر تخصصی و فشل است ، شکی وجود ندارد. اما برهم زدن ساعات اداری و تقلیل ساعت کاری به شش صبح ( بجای عقب کشیدن یک ساعته ، ساعت رسمی کشور) ، باعث تشدید این نابسامانی ها شده است. صبح امروز برشی کوتاه از بازدید سرزدهٔ ایوب مقیمی از ادارات گچساران منتشر شده بود که در آن گویا تمام کارکنان در اتاق خود را به روی مراجعان بسته و مشغول صرف صبحانه یا استراحتکردن هستند.در مقابل، در برخی از ادارات نیز،روسا و کارکنان بشکلی شایسته مشغول خدمات رسانی بودند. تداوم این روند نظارتی توسط فرمانداران ، شاید بتواند اندکی از مشکلات مردم شهرستان ها بکاهد.
شعارسال: صبح امروز برشی کوتاه از بازدید سرزدهٔ ایوب مقیمی از ادارات گچساران منتشر شده بود که در آن گویا تمام کارکنان در اتاق خود را به روی مراجعان بسته و مشغول صرف صبحانه یا استراحتکردن هستند.
این فیلم در فضای مجازی بهسرعت دستبهدست شده و واکنشهای زیادی بهدنبال داشته است. فیلم کامل این بازدید که دیروز انجام شد، اما پیامهای دیگری مخابره میکند.
شعارسال با اندکی اضافات و تلخیص برگرفته از همشهری آنلاین، تاریخ انتشار: 7مرداد1404، کدخبر:967061، www.hamshahrionline.ir