پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۴۰۰۸۳
تاریخ انتشار : ۲۰ آذر ۱۳۹۵ - ۰۸:۵۸

رفتارهای نژادپرستانه صدای اوباما را درآورد!

رئیس‌جمهور سیاه‌پوست آمریکا که روزهای پایانی کارش را می‌گذارند، گفت که حتی با وجود راهیابی به کاخ سفید، باز هم شاهد برخوردهای نژادپرستانه با خود بوده است.

شعار سال: «باراک اوباما» رئیس‌جمهور سیاه‌پوست آمریکا که روزهای پایانی کارش را می‌گذارند، گفت که حتی با وجود راهیابی به کاخ سفید، باز هم شاهد برخوردهای نژادپرستانه با خود بوده است.

وی که با شبکه سی‌ان‌ان گفت‌وگو می‌کرد، گفت: «تصور می‌کنم برای اینکه نگرش سفیدپوستان در ایالت‌های شمالی با نگرش سفیدپوستان در ایالت‌های جنوبی نسبت به ریاست‌جمهوری من کاملا متفاوت است، دلیلی وجود دارد.»

او تأکید کرد که تردیدهایی که گروه‌های افراطی سفیدپوست در مورد آمریکایی بودن وی مطرح می‌کردند، از تفکرات نژادپرستانه آن‌ها نشأت می‌گرفت.

با اندکی تلخیص و اضافات برگرفته از خبرگزاری میزان، تاریخ انتشار 18 آذر 95 ، کد مطلب: 253486: www.mizanonline.ir

خبرهای مرتبط
خواندنیها-دانستنیها
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین