پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۴۶۹۱۷
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار : ۲۹ دی ۱۳۹۵ - ۱۴:۵۹
رئیس کمیسیون فرهنگی هنری شورای اسلامی شهرکرد گفت: ساخت مبلمان شهری در مجموعه شهرداری و سازمان پارک‌ها و فضای سبز برای نخستین‌بار در چهارمحال و بختیاری توسط شورای اسلامی این شهر کلید خورد.
شعارسال: کوروش ملک‌پور پیش از ظهر امروز در نشست خبری با حضور اصحاب رسانه اظهار کرد: متاسفانه شورای اسلامی کوتاهی‌هایی را در بحث زیباسازی ظاهری شهر و احیای هویت بصری داشته است.

وی به فعالیت‌های انجام شده و درحال اجرا توسط شورای اسلامی شهرکرد اشاره کرد و افزود: ساخت و نصب المان‌های استقبال از بهار و کنگره شهدا و تصویب و تدوین طرح جامع دیوارنگاری با محوریت 8 موضوع بوده است که هدف آن احیا هویت گذشته چهارمحال و بختیاری بوده است.

رئیس کمیسیون فرهنگی هنری شورای اسلامی شهرکرد ادامه داد: ساخت مبلمان شهری در مجموعه شهرداری و سازمان پارک‌ها و فضای سبز برای اولین‌بار در چهارمحال و بختیاری توسط شورای اسلامی این شهر کلید خورد.

وی به تصویب پیشنهاد خرید خانه‌های قدیمی و تبدیل به خانه مفاخر و مشاهیر اشاره کرد و افزود: این طرح هم‌اکنون درحال اجراست اما چون بودجه فرهنگی همیشه کمتر بوده است، بیشتر روی کیفیت‌بخشی به محیط‌زیست کار شده است.

ملک‌پور یکی از ایرادات اساسی در اجرای مباحث فرهنگی هنری را نبود سازمانی با این عنوان دانست و تصریح کرد: همه عوامل مربوط به این امر پراکنده و در سازمان‌های مختلف هستند که با تجمیع این مباحث در یک سازمان در کیفیت‌بخشی و هویت‌بخشی می‌توانیم بیشتر موثر باشیم.

عضو شورای اسلامی شهرکرد به اهمیت و نقش رسانه‌ها تاکید کرد و افزود: در خصوص فرهنگسرای مطبوعات تقریبا به تفاهم‌هایی رسیدیم یکی از خانه‌های قدیمی را احیا کنیم و در اختیار اصحاب رسانه قرار دهیم.

با اندکی تلخیص و اضافات برگرفته از خبرگزاری فارس، تاریخ انتشار: 27 دی 1395، کدخبر: 13951027000833، www.farsnews.com

اخبار مرتبط
برگزیده ها
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
Iran, Islamic Republic of
۱۶:۲۳ - ۱۳۹۵/۱۰/۲۹
0
0
خیلی احمال کرده این شهرداری، خیلی وقت پیش باید ساخته می شد
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین