پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۴۷۰۷۰
تاریخ انتشار : ۳۰ دی ۱۳۹۵ - ۱۳:۴۳

روحانی باید روی لغات و جملات خود کار کند

دبیر کمیسیون شوراها و امور داخلی کشور مجلس با بیان اینکه صحبت های عوام گویانه در روحانی کمتر از احمدی نژاد است، گفت: گفتمان و سخنان این گونه ای روحانی از گفتارهای احمدی نژاد کمتر است، اما همین موارد را هم باید اصلاح کند.

شعار سال: «اصغر سلیمی»در واکنش به اظهارات روز گذشته روحانی مبنی بر اینکه "آنان که رشد اقتصادی را نمی بینند، عینک بزنند یا خود را درمان کنند"، گفت: جایگاه ریاست جمهوری جایگاه رفیعی است چرا که مقام دوم کشور است و به طور قطع صحبت هایی که از طرف ریاست جمهوری گفته می شود باید با حساب و کتاب و سنجیده باشد.

وی اظهار کرد: از آنجایی که سخنان رییس جمهور توسط شبکه های مختلف تلویزیونی و رسانه های کشور و جهان رصد می شود هر صحبتی باید خیلی سنجیده بوده و از قبل روی لغات، کلمات و تمامی جملات کار شده باشد.

دبیر کمیسیون شوراها و امور داخلی کشور مجلس افزود: به نظر می رسد برخی منتقدین هم همه چیز را سیاه می بینند و انتقاد اگر منصافانه باشد سبب توسعه کشور می شود با این حال صحبت های عوام گویانه در روحانی کمتر از احمدی نژاد است.

سلیمی تصریح کرد: گفتمان و سخنان این گونه روحانی از گفتارهای احمدی نژاد کمتر است، اما همین موارد را هم باید اصلاح کند.

در حالی رییس دولت یازدهم در نشست خبری روز گذشته با واکنش های متعددی در شبکه های اجتماعی روبرو شد که وی در سخنرانی های متعددی منتقدین خود را که تنها دلسوزان نظام هستند با جملاتی که نباید خطاب کرده است از جمله اینکه در سال 93 نیز روحانی به منتقدین خود گفت: "عده‌ای شعار سیاسی می‌دهند اما بزدل سیاسی‌ هستند هروقت مذاکره می‌شود، می‌گویند می‌لرزیم؛ به جهنم، بروید جای گرم که نلرزید!"



با اندکی اضافات و تلخیص برگرفته از شبکه اطلاع رسانی دانا، تاریخ انتشار: 29 دی 1395، کدخبر: 1009643: www.dana.ir

خبرهای مرتبط
خواندنیها-دانستنیها
آخرین اخبار
پربازدیدترین