پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۵۴۱۴۴
تاریخ انتشار : ۱۵ اسفند ۱۳۹۵ - ۲۲:۱۷
محتشمی گفت: دغدغه اصلاح‌طلبان این است که روحانی تنها از یک حزب خاص مانند کارگزاران دعوت به همکاری کند.

شعارسال: مجید محتشمی رئیس جبهه اصلاح‌طلبان، درباره طرح «حمایت مشروط» از روحانی که اخیراً توسط برخی اصلاح‌طلبان مطرح شده، اظهار داشت: این شرط‌ها از دوره قبل هم مطرح بود و اکنون هم زمزمه‌های آن هست.

دبیرکل حزب آزادی با بیان اینکه دغدغه اصلاح‌طلبان این است که فقط از یک حزب خاص مانند کارگزاران دعوت به همکاری نشود، گفت: در صورتی که روحانی در دوره بعد نیز پیروز انتخابات شد، باید از سایر احزاب اصلاح‌طلب و نخبگان این جریان استفاده کند و شاهد بازسازی مجددی در کابینه باشیم.

پیش از این محتشمی  درباره احتمال معرفی یک گزینه دیگر کنار روحانی برای انتخابات 96 گفته بود که این کار در سال 92 هم انجام شد و اثر آن کنار رفتن عارف بود و موجب شد سرمایه اجتماعی روحانی تقویت شود.

وی تاکید کرد بود که برخی دوستان اصلاح‌طلب تمایل به کاندیداتوری دارند و می‌خواهند پابه‌پای روحانی به عرصه انتخابات ورود کنند و به‌احتمال قوی این اتفاق خواهد افتاد.

با اندکی اضافات و تلخیص برگرفته از خبرگزاری تسنیم، تاریخ انتشار: 15اسفند1395، کدخبر: 1345583: www.tasnimnews.com


اخبار مرتبط
خواندنیها-دانستنیها
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین