سهشنبه ۱۳ آبان ۱۴۰۴ - 2025 November 04 				
 			شیخ ویسی با بیان اینکه ۷۵۰ نهال مذکور از گونه های غیرمثمر هستند، تصریح کرد: این نهال ها در نقاط مختلف استان غرس می شود.
وی افزود: نهال های مذکور عمدتا غیرمثمر بوده و به آب کمی نیاز دارند. هم چنین این گونه ها اغلب از نوع درختانی است که خزان ندارند.
مدیرکل منابع طبیعی استان کرمانشاه تصریح کرد: اوکالیپتوس، شیشه شور، آکاسیا و خرزهره در مناطق گرمسیری و زبان گنجشک، عرعر و آقاقیا نیز در مناطق سردسیری از گونه های در نظر گرفته شده برای این برنامه بوده که در نقاط مختلف غرس می شوند.
وی از غرس نهال های مانند سقز، بنه، گلابی وحشی، زالزالک و بادام نیز در مناطق جنگلی استان خبر داد.
شیخ ویسی اشاره ای به میزان تولیدات نهال در استان کرمانشاه داشت و گفت: طی امسال یک میلیون و ۵۰۰ هزار اصله نهال در استان تولید شده که نیمی از آن در فصل پاییز و مابقی آن در پایان زمستان و اسفند ماه غرس می شود.
مدیرکل منابع طبیعی استان کرمانشاه، اشاره ای نیز به آتشسوزی و خشکسالیهای رخ داده در منابع طبیعی و جنگل های استان طی امسال داشت و گفت: امسال حدود ۳ هزار هکتار از منابع طبیعی استان دچار خسارت و آتش سوزی شده که ۷۰۰ هکتار آن کاملا دچار خسران شد.
با اندکی تلخیص و اضافات برگرفته از خبرگزاری مهر، تاریخ انتشار: 15 اسفند 1395، کدخبر: 3923691 ، www.mehrnews.com
 			 			
 			 		
				
				
				
			
 								ان شاالله که خیر باشه