پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
شنبه ۱۷ خرداد ۱۴۰۴ - 2025 June 07
کد خبر: ۵۵۵۹۱
تاریخ انتشار : ۲۵ اسفند ۱۳۹۵ - ۲۲:۱۷
مقام‌های آمریکایی می‌گویند وزیر خارجه ترامپ در سفر خود به کشورهای آسیایی ایجاد یک کمپین بین‌المللی علیه کره مشابه تلاش جهانی اوباما علیه برنامه هسته‌ای ایران را بررسی خواهد کرد.

شعارسال: تیلرسون که امروز (چهارشنبه) وارد توکیو می‌شود و پس از آن به سئول و پکن نیز سفر خواهد کرد به دنبال فراهم آوردن شرایط سفر رئیس‌جمهوری چین به آمریکا در ماه آوریل نیز است.

با توجه به افزایش اقدامات تهاجمی رهبر کره شمالی در گسترش قابلیت‌های هسته‌ای خود، جلب حمایت بین‌المللی در مقابل کره شمالی هدف و تمرکز اصلی سفر دیپلمات‌های آمریکایی به شمار می‌رود.

تیلرسون با بیان این مسئله که تلاش‌های کره شمالی برای تولید موشک‌های دوربرد با قابلیت رسیدن به توکیو، سئول، لندن و لس‌آنجلس نیازمند یک راهبرد جامع‌تر است، قصد متقاعد کردن متحدان آمریکا برای اتحاد علیه پیونگ یانگ را دارد و در این راه از الگوی مقابله با ایران پیروی خواهد کرد.

سی‌ان‌ان نوشته با توجه به اینکه مقام‌های ترامپ از جمله خود تیلرسون قبلاً گفته‌اند که توافق هسته‌ای ایران را دوست ندارند مشخص نیست تیلرسون چگونه قصد دارد الگوی این توافق را درباره کره تکرار کند.

با اندکی اضافات و تلخیص برگرفته از جامعه خبری تحلیلی الف ، تاریخ انتشار خبر 25 اسفند 1395، کدمطلب: 454413 ،www.alef.ir
اخبار مرتبط
برگزیده ها
خواندنیها-دانستنیها
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین