پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۵۵۶۵۹
تاریخ انتشار : ۲۶ اسفند ۱۳۹۵ - ۱۴:۴۸
وزیر امور خارجه آمریکا اعلام کرد، در صورتی که شورای حقوق بشر سازمان ملل متحد اقدام به اعمال اصلاحات نکند، ممکن است کشورش از این شورا خارج شود.

شعار سال: به گزارش خبرگزاری آسوشیتدپرس، رکس تیلرسون، رئیس دستگاه دیپلماسی آمریکا اعلام کرد، در حال حاضر، کشورش در جلسات شورای حقوق بشر شرکت می‌کند تا بر اعتراض قاطع خود نسبت به «رویکرد جانبدارانه این شورا در قبال اسرائیل» تأکید کند.

وزیر امور خارجه آمریکا خاطرنشان کرد: شورای حقوق بشر سازمان ملل متحد نیازمند اصلاحات جدی و قابل ملاحظه است تا ما بتوانیم به مشارکت خود در این شورا ادامه دهیم.

با اندكي تلخيص و اضافات برگرفته از خبرگزاري خبرآنلاین، تاریخ انتشار: 25 اسفند 1395، کد مطلب: 646564:www. khabaronline.ir


اخبار مرتبط
خواندنیها-دانستنیها
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین