پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۷۰۳۷۴
تعداد نظرات: ۲ نظر
تاریخ انتشار : ۲۱ تير ۱۳۹۶ - ۱۰:۱۰
رئیس رژیم صهیونیستی با متهم کردن ایران به تلاش برای حضور در مرزهای فلسطین اشغالی مدعی شد که این رژیم جلوی این کار را خواهد گرفت.

شعار سال: رئیس رژیم صهیونیستی مدعی شد ایران به دنبال حضور در مرزهای فلسطین اشغالی است.

رووین ریولین که در مراسمی به مناسبت گرامی‌داشت کشته‌های رژیم صهیونیستی در جنگ دوم لبنان (2006) سخنرانی می‌کرد، گفت که جنبش حزب‌الله لبنان با حمایت و کمک ایران «قوی‌تر و بزرگ‌تر» می‌شود.

وی حزب‌الله لبنان را به نقض قطعنامه 1701 شورای امنیت متهم کرد و مدعی شد که حزب‌الله به سلاح مجهز می‌شود که هدف آن، تهدید شهروند اسرائیلی است.

ریولین همچنین ایران را به تلاش برای حضور در مرزهای فلسطین اشغالی متهم کرد و گفت:‌ ما هرگز و به هیچ وجه ممکن، اجازه نخواهیم داد پایگاه‌های ایران در مرزهای ما ایجاد شود.

وی مدعی شد:‌ ما همیشه به دنبال آرامش بودیم، ولی خطوط قرمزی داریم، اگر نبردی بر ما تحمیل شود با شجاعت از استقلال و شهروندان خود دفاع خواهیم کرد.

سایت شعار سال، با اندکی تلخیص و اضافات برگرفته از پایگاه خبری تحلیلی روز نو ، تاریخ انتشار 20 تیر 96، کدمطلب:۲۷۴۲۱۲، www.roozno.com


اخبار مرتبط
خواندنیها-دانستنیها
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
Iran, Islamic Republic of
۱۱:۴۱ - ۱۳۹۶/۰۴/۲۱
0
0
همسایه غربی ایران، دریای مدیترانه.
قدم زدن ساحل در مدیترانه ام آرزو است.
ناشناس
Iran, Islamic Republic of
۱۱:۴۱ - ۱۳۹۶/۰۴/۲۱
0
0
همسایه غربی ایران، دریای مدیترانه.
قدم زدن ساحل در مدیترانه ام آرزو است.
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین