پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۷۲۶۴۸
تاریخ انتشار : ۰۷ مرداد ۱۳۹۶ - ۰۹:۱۳
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان اردبیل سهم معدن در اقتصاد استان را تنها دو دهم درصد عنوان کرد.

شعار سال: سید حامد عاملی ظهر جمعه در حاشیه جلسه بررسی وضعیت اکتشافات معدنی اردبیل گفت: این میزان حتی از میانگین کشوری یعنی دو درصد نیز به مراتب کمتر است.

وی افزود: با وجود اینکه ۱۸۹ پروانه بهره‌برداری معدن صادر شده تعداد اندکی به اکتشاف رسیده و تنها ۸۰ مورد فعال است.

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان تصریح کرد: در بخش اکتشاف معادن اردبیل وضعیت مطلوبی ندارد و تاکنون نیز اکتشاف بیشتر از معادنی که ملموس و شناخته شده بود، انجام شده است.

عاملی با بیان اینکه در مجموع عملیات اکتشاف معادن کشور متجاوز از ۲۰ متر در عمق نیست، ادامه داد: این در حالی است که در برخی کشورها تا ۲۰۰ هزار متر عملیات اکتشافی انجام شده است.

وی افزود: ضروری است با توسعه فعالیت‌های معدنی سهم این بخش در اقتصاد استان نیز افزایش یافته و به درصد قابل قبولی برسد.

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان تأکید کرد: با مطالعه چهار پهنه جدید معدنی و امیدواری به دستیابی به معادن آینده مطلوبی برای بخش معدن اردبیل قابل تصور است.

سایت شعار سال، با اندکی تلخیص و اضافات برگرفته از خبرگزاری مهر، تاریخ انتشار 6 مرداد 96، کد مطلب: 4043373:www.mehrnews.com

اخبار مرتبط
خواندنیها و دانستنیها
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین