پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۷۵۱۱۸
تاریخ انتشار : ۲۵ مرداد ۱۳۹۶ - ۱۰:۳۷

پیشنهاد سازمان پزشکی قانونی برای واردات جسد

رئیس سازمان پزشکی قانونی کشور از پیشنهاد این سازمان برای واردات جسد به کشور خبر داد.

شعارسال: احمد شجاعی درباره اینکه آیا پزشکی قانونی جسدی برای تشریح در اختیار دانشگاه‌های علوم پزشکی قرار می‌دهد یا خیر، گفت: افرادی که وصیت می‌کنند تا اجسادشان را اهدا ‌کنند یا اجساد ناشناسی که بعد از 6 ماه کسی به سراغشان نیامده باشد با کسب اجازه قانونی از مقام قضایی به دانشگاه‌های علوم پزشکی تحویل داده می‌شوند.

شجاعی درباره تعداد این اجساد اظهار داشت:‌ تعداد این اجساد بسیار اندک است و نیاز دانشگاه‌های علوم پزشکی را رفع نمی‌کند؛ به طوری که ممکن است در طول سال تنها یک جسد به دانشگاه داده شود که این به درد دانشگاه نمی‌خورد.وی درباره امکان واردات جسد از خارج به کشور، گفت: ما پیشنهاد داده‌ایم که از خارج از کشور جسد بیاورند که در این میان بعضی از گروه‌ها اعلام آمادگی کردند و ما هم گفتیم که با آنها همکاری می‌کنیم.

سایت شعارسال، با اندکی اضافات و تلخیص برگرفته از سایت کیهان، تاریخ انتشار: 23مرداد1396، کدخبر: 111353 : www.kayhan.ir


خبرهای مرتبط
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین