پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۸۰۴۸
تاریخ انتشار : ۲۳ دی ۱۳۹۴ - ۲۱:۳۸

تماس تلفنی جان کری با ظریف درباره قایق‌های توقیف‌ شده آمريكایی

وزیر خارجه آمريكا برای تسهیل آزادی سرنشینان قایق‌های آمريكایی توقیف‌ شده در خلیج فارس با وزیر امور خارجه کشورمان تماس گرفت.

شعار سال: جان کری، وزیر خارجه آمريكا، با محمد جواد ظریف، وزیر خارجه ایران برای تسریع آزادی سرنشینان قایق‌های آمريكایی توقیف‌شده در خلیج فارس، تماس گرفته است.

یک مقام آمريكایی به رویترز گفت ظریف در این تماس تلفنی به همتای آمريكایی خود گفته سرنشینان این دو قایق به زودی آزاد خواهند شد.

یک مقام آمريكایى می‌گوید اوباما در جریان بازداشت 10 نظامی آمريكایی در خلیج فارس توسط سپاه پاسداران قرار گرفته و کرى هم با ظریف در ارتباط تلفنى است

سپاه پاسداران ١٠ نفر نظامی آمريكایی را که با دو فروند قایق به صورت غیر مجاز وارد آب‌های ایران در خلیج فارس شده بودند بازداشت کرد.

بنا بر اطلاعات رسیده هرکدام از قایق های آمريكایی مجهز به 3 مسلسل کالیبر 50 (یکی در جلوی شناور و دو تا در طرفین) است.

این دو شناور که به صورت غیرقانونی وارد ابهای ایران در حوالی جزیره فارسی شده بودند، حدود ٢ کیلومتر در آبهای کشورمان گشت زنی کردند که این اطلاعات برروی دستگاه جی پی اس آنها نیز ثبت بوده و هم اکنون در اختیار سپاه پاسداران است.

از 10 نظامی دستگیرشده، 9 نفر مرد و یک نفر زن بوده‌اند.آن‌ها در شناورهای خود سلاح‌های نیمه سنگین همراه داشتند.

با اندكي اضافه و تلخيص برگرفته از خبرگزاري فارس، تاریخ انتشار: 23 دي 1394، کد مطلب: 13941023000023 :www. farsnews.com


خبرهای مرتبط
خواندنیها-دانستنیها
آخرین اخبار
پربازدیدترین