پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۸۹۲۷۴
تاریخ انتشار : ۰۷ آبان ۱۳۹۶ - ۱۶:۱۷
رئیس اداره آرایشی و بهداشتی سازمان غذا و دارو گفت: هیچ مجوزی برای خوشبو کننده هوا به نام «رایحه شهدا» صادر نشده است.
شعارسال: رئیس اداره آرایشی و بهداشتی سازمان غذا و دارو گفت: هیچ مجوزی برای خوشبو کننده هوا به نام «رایحه شهدا» صادر نشده است.

رئیس اداره آرایشی و بهداشتی سازمان غذا و دارو در خصوص صحت و سقم عرضه خوشبو کننده هوا با «رایحه شهدا» اظهار کرد: سازمان غذا و دارو و معاونتهای تابعه هیچ مجوزی برای خوشبو کننده هوا، تحت عنوان «رایحه شهدا» صادر نکرده اند.

مصطفی اسماعیلی اضافه کرد: از آنجا که افراد سودجو ممکن است با سوء استفاده از احساسات معنوی مردم، هر موضوعی را به ویژه در ایام سفر و آستانه راه پیمایی بزرگ اربعین حسینی، دستاویز سوء استفاده قرار دهند و چنین محصولات مجهول و بی اصالتی را به آنها غالب کنند؛ از مردم خواست کرد که هر فراورده آرایشی و بهداشتی را صرفا با نشان سازمان غذا و دارو و پس از دقت در پروانه بهداشتی آن خریداری کنند.

وی با تاکید بر اینکه برچسب اصالت و کد 16 رقمی ردیابی و رهگیری کالای سلامت محور درج شده برآن، تمام اطلاعات فراورده را در اختیار مصرف کننده می گذارد، توصیه کرد: مردم فریب قیمت های به ظاهر اندک فروشندگان محصولات تقلبی و قاچاق را نخورند و محصولات مورد نیاز آرایشی و بهداشتی خود را از فروشگاه ها و دارو خانه های مجاز خریداری کنند.

شعارسال، با اندکی تلخیص و اضافات برگرفته از خبرگزاری باشگاه خبرنگاران جوان، تاریخ انتشار: 6 آبان 1396، کدخبر: 6298641، www.yjc.ir

اخبار مرتبط
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین