پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۹۰۱۵۹
تاریخ انتشار : ۱۲ آبان ۱۳۹۶ - ۰۸:۳۰
رئیس سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری از تلاش برای تدوین برش استانی گردشگری کشور خبر داد.

شعار سالعلی اصغر مونسان در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم درسمنان، اظهار داشت: برش‌های استانی گردشگری کشور در حال آماده شدن است.

وی با اشاره به اقدامات انجام شده در راستای تدوین برش استانی گردشگری کشور افزود: (در همین راستا) معاونت گردشگری سازمان میراث فرهنگی، استان‌های کشور و ظرفیت‌های موجود آن درزمینهٔ توریسم را بررسی می‌کند.

رئیس سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری با اشاره به ظرفیت‌های مهم گردشگری موجود در استان سمنان تصریح کرد: سمنان حتماً موردتوجه ویژه است و باید کمک کنیم که صنعت گردشگری در سمنان عامل رشد و درآمد خوبی در این استان باشد.

مونسان با بیان اینکه آثار تاریخی و گردشگری خوب و زیادی در استان سمنان وجود دارد عنوان کرد: امیدواریم که بتوانیم کمک کنیم تا شعار «از معبر به مقصد» با کمک بخش خصوصی فراهم شود.

وی اضافه کرد: امروز ظرفیت گردشگری در استان سمنان به‌خوبی فراهم است و می‌توان با توسعه آن کمک کرد که این بخش به رونق استان کمک کند.

معاون رئیس‌جمهور با اشاره به برنامه‌ریزی‌های بلند مدت برای رسیدن کشور به اهداف برنامه‌های بالا دستی در حمزه گردشگری خارجی خاطرنشان کرد: باید در افق برنامه بلندمدت 20 ساله به 20 میلیون گردشگر در کشور برسیم و اکنون چیزی در حدود 4.9 میلیون گردشگر خارجی وارد کشور می‌شوند.

مونسان با اشاره به اینکه رسیدن به این عدد (20 میلیون گردشگر خارجی) هدف بزرگی است تصریح کرد: ما نیز تلاش می‌کنیم تا به این هدف دست‌یابیم؛ چراکه اگر به این هدف برسیم دستاورد بسیار خوبی برای ماست.

سایت شعار سال، با اندکی تلخیص و اضافات برگرفته از خبرگزاری تسنیم ، تاریخ انتشار 11 آبان 96، کدمطلب:1562766، www.tasnimnews.com


اخبار مرتبط
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین