پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۹۰۸۸۲
تاریخ انتشار : ۱۶ آبان ۱۳۹۶ - ۰۸:۱۳
اسماعیل جبارزاده، معاون سیاسی وزیر کشور تاکید کرد که در لایحه جامع انتخابات تداخل‌های قانونی و نکات مبهم در قانون انتخابات رفع شده است و این لایحه تا پایان سال 96 تقدیم مجلس شورای اسلامی می شود.

شعارسال : معاون سیاسی وزیر کشور در گفت‌وگویی در خصوص آخرین وضعیت لایحه جامع انتخابات گفت: لایحه جامع انتخابات در حال گذراندن روزهای پایانی است، در حقیقت کار ارزشمندی در طول ماه‌های گذشته توسط کارشناسان و مسئولان مربوطه انجام گرفته است.

وی تصریح کرد: این لایحه نیازمند اصلاحات جزئی بود که در این مدت انجام شده است، از این رو در چند هفته آینده با نهایی شدن جلسه‌های کارشناسی به کمیسیون مربوطه در هیات دولت ارائه می شود.

معاون سیاسی وزیر کشور افزود: با تصویب لایحه جامع انتخابات در کمیسیون مربوطه دولت، این لایحه آماده تصویب در جلسه هیات وزیران می شود و پس از آن به مجلس شورای اسلامی تقدیم می‌شود.

جبارزاده یادآور شد: در این لایحه همه قوانین مربوط به انتخابات تجمیع و انواع انتخابات اعم از ریاست جمهوری، مجلس شورای اسلامی، شوراهای شهر و روستا و خبرگان رهبری به شکل جامع تفکیک شده است.

وی ادامه داد: تداخل‌های قانونی و نکات مبهم در قانون انتخابات نیز رفع شده است لذا مجموعه مناسبی برای مردم به عنوان صاحبان رای و برای مجریان و ناظران ارایه می شود.

معاون سیاسی وزیر کشور یادآور شد: امیدواریم لایحه جامع انتخابات پیش از پایان سال 96 در دولت تعیین تکلیف و به مجلس شورای اسلامی تقدیم شود زیرا این ظرفیت وجود دارد.

 

شعارسال؛ با اندکی تلخیص و اضافات برگرفته از پورتال خبری اعتماد آنلاین ، تاریخ انتشار:15 آبان 96، کد خبر: 144592، www.etemaadonline.ir

اخبار مرتبط
خواندنیها-دانستنیها
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین