شعارسال: مجید افلاکی گفت: سالانه حدود 500 هزار تن فرآورده گوشتی با تنوع بیش از 80 نوع محصول در کارخانجات داخلی تولید می شود که در مقایسه با تولیدات اروپایی نیز کیفیت بسیار بالایی دارند.
وی ادامه داد: تا یک دهه پیش، تولید فرآورده های گوشتی کشور فقط به سوسیس و کالباس خلاصه شده بود اما هم اکنون انواع فرآورده های جدید و مدرن تر مانند ناگت های گوشت قرمز و ناگت های گوشت سفید نیز در کشور بر اساس استاندارد اجباری سازمان ملی استاندارد با کد 2303 و با دستورالعمل های پیوست جداول این کد استانداردی تولید می شود.
افلاکی با بیان اینکه تا سال 94 تولیدات ما فقط برای تأمین تقاضاهای داخلی بود گفت: از این سال صادرات فرآورده های گوشتی در دستور کار ما قرار گرفت و اگرچه در ابتدای راه صادرات هستیم سال گذشته حدود 4 هزار و 500 تن انواع فرآورده های گوشتی به کشورهای خاورمیانه و همسایه صادر کردیم.
دبیر انجمن صنفی صنایع فرآورده های گوشتی کشور همچنین گفت: برنامه ما برای افق 1400 صادرات 20 هزار تن انواع فرآورده های گوشتی در سال است که علاوه بر ارزآوری می توانند در ایجاد اشتغال و رونق این صنعت نیز مؤثر باشد.
شعارسال، با اندکی تلخیص و اضافات برگرفته از سایت خبری اعتمادآنلاین، تاریخ انتشار 12بهمن 96، کد خبر: 156698 ،www.etemaadonline.ir
ا.ف75
ا.ف75