پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۱۰۷۹۶۵
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار : ۱۴ بهمن ۱۳۹۶ - ۰۷:۵۶
محققان کره جنوبی لنز چشمی نرم و انعطاف پذیری ساخته اند که با کنترل قند در اشک چشم، سطح گلوکز خون افراد مبتلا به دیابت را کنترل می کند.

شعار سالمحققان موسسه ملی علوم و فناوری Ulsan در کره جنوبی لنز چشمی هوشمندی را ابداع کرده اند که به افراد مبتلا به دیابت کمک می کند سطح گلوکز خون خود را در یک چشم بهم زدن کنترل کنند.

به گفته محققان این لنزهای چشمی نرم و انعطاف پذیر می تواند سطح قند در اشک را اندازه گیری کند و نتایج آن را در نمایشگری پیکسلی نشان دهد. اگر سطح قند خون کاربر بسیار بالا باشد، یک چراغ ال ای دی کوچک در لنز روشن می شود.

محققان این روش را در خرگوش ها آزمایش کردند. به گفته آنان به زودی می توان از این روش برای رصد نشانه های اولیه دیابت و کنترل روزانه قند خون استفاده کرد.

به هرحال محققان قصد داشتند لنز چشمی هوشمندی بسازند که نرم تر باشد و قابلیت اندازه گیری و کنترل گلوکز خون از راه دور را داشته باشد.

درهمین راستا آنها قابلیت اندازه گیری گلوکز خون را در حسگرهای نانو انعطاف و پذیر شفاف ساختند.

سایت شعار سال، با اندکی تلخیص و اضافات برگرفته ازخبرگزاری مهر ، تاریخ انتشار 6بهمن 96، کدمطلب:4210236، www.mehrnews.com


اخبار مرتبط
برگزیده ها
خواندنیها و دانستنیها
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
Fox
Iran (Islamic Republic of)
۱۹:۱۶ - ۱۳۹۶/۱۱/۱۷
0
0
بسیار عالیه این فن اوری و به کمک دیابتی ها میاد
س.د۷۶
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین