پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۱۰۹۳۳۶
تاریخ انتشار : ۲۰ بهمن ۱۳۹۶ - ۱۰:۱۰

رسانه‌ها جرات انتشار حرف‌های من را ندارند

علی کریمی در تمرین تیم فوتبال سپیدرود با گلایه از رسانه‌ها گفت که آنها جرات انتشار حرف‌های من را ندارند.

شعار سال: صبح امروز (چهارشنبه) تمرین تیم فوتبال سپیدرود از ساعت یازده در ورزشگاه شهید کاظمی برگزار شد. بازیکنان سپیدرود رشت بسیار پر انرژی و با نشاط تمرین خود را شروع کردند. این تیم پس از گرم کردن بدن‌های خود شروع به تمرین حرکات استقامتی کردند و روی سانتر و شوت زدن تمرین خود را به پایان رساندند.

پس از تمرین علی کریمی سرمربی سپید رود از عدم حمایت رسانه‌ها در ماجرای اخیر با فدراسیون فوتبال گله‌مند بود.

علی کریمی پس از تمرین تیمش، اظهار کرد: من با رسانه‌ها سخنی ندارم. همه حرف‌هایم را در کانال تلگرامی‌ام می‌گویم. رسانه‌ها جرات انتشار حرف‌های من را ندارند.

شعار سال، با اندکی تلخیص و اضافات برگرفته از خبرگزاری ایسنا، تاریخ 18 بهمن 96، کد مطلب: 96111810657: www.isna.ir


خبرهای مرتبط
خواندنیها و دانستنیها
آخرین اخبار
پربازدیدترین