پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
شنبه ۰۲ تير ۱۴۰۳ - 2024 June 22
کد خبر: ۱۰۹۵۴۸
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار : ۲۱ بهمن ۱۳۹۶ - ۲۳:۲۳
نفت خام آمریکا و نفت برنت، هر دو نسبت به بالاترین قیمت که در ماه ژانویه رقم خورد، بیش از 11 درصد کاهش یافت و نفت برنت به 62 و نفت خام آمریکا به 59 دلار در هر بشکه رسید.

شعارسال: به نقل از رویترز، قیمت نفت در روز جمعه، آخرین روز کاری بازارهای جهانی بیش از 3 درصد کاهش یافت و قیمت نفت آمریکا با نگرانی مجدد در مورد افزایش عرضه نفت، برای نخستین بار از ماه دسامبر به زیر 60 دلار در هر بشکه رسید.

نفت خام آمریکا و نفت برنت، هر دو نسبت به بالاترین قیمت که در ماه ژانویه رقم خورد، بیش از 11 درصد کاهش یافت. نفت برنت طی هفته گذشته 9 درصد و نفت خام آمریکا 10 درصد از ارزش خود را از دست دادند که شدیدترین کاهش هفتگی از ماه ژانویه 2016 به شمار می‌رود.

انتشار آمارهای قوی‌تر از انتظار در مورد عرضه نفت و همچنین افزایش غیرمنتظره انتقال نفت از خط لوله دریای شمال فورتیز که فعالیتش در ابتدای هفته گذشته متوقف شده بود، از عواملی بود که قیمت نفت را کاهش داد.

بحران در بازار بورس وال‌استریت نیز بر قیمت نفت فشار وارد کرد.

هر بشکه نفت برنت دریای شمال با 2.02 دلار کاهش 62.79 دلار فروخته شد؛ این قیمت کمترین میزان از 13 دسامبر تاکنون به شمار می‌رود.

هر بشکه نفت خام آمریکا با 1.59 دلار کاهش 59.20 دلار معامله شد.

جیم ریتربوش، تحلیلگر بازار گفت: «هرگز یک عامل، این چنین بازار را درهم نمی‌کوبد. چندین عوامل موثر بودند

بیکر هیوز، بزرگ‌ترین شرکت خدمات نفتی جهان اعلام کرد دکل‌های ساحلی آمریکا 26 دکل افزایش یافته و به 791 دکل رسیده است که بیشترین تعداد از آوریل 2015 و بزرگ‌ترین افزایش هفتگی در یک سال گذشته به شمار می‌رود.

بازار از ناحیه بازارهای ضعیف بورس نیز تحت فشار قرار گرفت. نفت رابطه معکوس با دلار دارد که ضعف بازارهای بورس آن را تقویت کرده است.

منابع تجاری نیز از افزایش سریع‌تر از انتظار حجم نفت انتقالی از خط لوله فورتیز خبر دادند.

گن مک‌گیلیان، تحلیلگر بازار گفت رسیدن این خط لوله به وضعیت کامل بهره‌برداری در آخر هفته، نگرانی در مورد فزونی عرضه را شدت داده است.

وی افزود: «دیدگاه بازگشت دوباره این خط لوله به فعالیت عادی، با انتشار آمار افزایش تولید نفت آمریکا همزمان شد و این دیدگاه را تقویت کرد که تولید نفت آمریکا می‌تواند تلاش اوپک برای کاهش عرضه را خنثی کند

شعارسال، با اندکی تلخیص و اضافات برگرفته از خبرگزاری اقتصاد ایران، تاریخ انتشار: 21 بهمن 1396، کدخبر: 1097276، www.econews.com

اخبار مرتبط
خواندنیها و دانستنیها
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
Iran, Islamic Republic of
۱۱:۳۴ - ۱۳۹۶/۱۱/۲۲
0
0
این نشون میده که دولت سرمایه گذاری بیشتری باید روی اقتصاد غیرنفتی داشته باشه
ا.ح75
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین