پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۱۳۹۵۶
تاریخ انتشار : ۲۰ فروردين ۱۳۹۵ - ۱۲:۵۸
روانشناسان ترس را به دو نوع حقیقی و موهوم تقسیم‌بندی می‌کنند و معتقدند ترس موهوم، ریشه‌های ژنتیکی دارد و عوامل محیطی زمینه پیدایش آن را فراهم می‌آورد و معمولاً انسان‌های هیجانی که عواطفشان بر عقلانیت‌شان غلبه دارد، بیشتر گرفتار ترس موهوم می‌شوند.

شعار سال: محمود فرشیدی نوشت: روانشناسان ترس را به دو نوع حقیقی و موهوم تقسیم‌بندی می‌کنند و معتقدند ترس موهوم، ریشه‌های ژنتیکی دارد و عوامل محیطی زمینه پیدایش آن را فراهم می‌آورد و معمولاً انسان‌های هیجانی که عواطفشان بر عقلانیت‌شان غلبه دارد، بیشتر گرفتار ترس موهوم می‌شوند. البته ترس موهوم در زندگانی افراد عادی غالباً نگران کننده نیست اما چنانچه در شخصیت‌های برجسته جامعه و از جمله سیاستمداران شدت پیدا کند و بر رفتار و تصمیم‌گیری‌های ملی و کلان آنان تأثیر بگذارد، باید برای علاج آن چاره‌ای اندیشید، چرا که باز هم به باور روانشناسان، عواطف، اثر دورانی دارد یعنی ترس یکی به دیگری القا می‌شود، چنانکه امروز هم آمریکا می‌خواهد از طریق اینگونه افراد و سیاستمداران، ترس از خود را به مردم ایران انتقال دهد. در نگاهی تحلیلی، می‌توان برخی ریشه‌های ترس نخبگان و سیاستمداران مرعوب از آمریکا را اینگونه برشمرد :

1- بی اعتمادی به وعده‌های الهی

قرآن علت اصلی ترس از کفار و دشمنان را ضعف ایمان می‌داند، یعنی کسانی که وعده‌های روشن الهی و پیروزی مومنان بر کفار را باور ندارند، طبعاً دچار ترس از دشمن می‌شوند.

2-بی اعتمادی به ملت ایران

اینگونه افراد به توانمندی‌های ملت ایران نیز اعتماد ندارند و

شگفت آفرینی‌های ایرانیان در دفاع مقدس و نقش تاثیرگذار ایران در عرصه بین المللی و منطقه علیرغم خواست استکبار و دستگیری افتخارآفرین تفنگداران آمریکایی در خلیج فارس و ده‌ها مورد دیگر نتوانسته ‌است موجب پیدایش ایمان آنان به عظمت و قدرت ملت ایران شود.

3-بی اعتمادی به خود و اعتماد به دشمن

در حقیقت باید گفت اینگونه افراد نسبت به خود هم بی‌اعتماد هستند و چندان به دشمن اعتماد دارند که در برابر او مبهوت شده‌اند و لذا از تحلیل فراز و فرود قدرت‌ها در تاریخ و عبرت گرفتن از آن عاجز می‌مانند و نمی‌توانند از سرانجام سیاسی دولتمردانی که در دولت موقت یا دوران اصلاحات، در برابر آمریکا کرنش به خرج دادند، درس بگیرند و از طرف دیگر آنچنان به وعده‌های آمریکا دل‌ بسته‌اند که طمع‌ورزی‌های پیشین آمریکا در ایران را به فراموشی می‌سپارند و نمی‌توانند بد عهدی دشمن را در ماجرای برجام بپذیرند.

4-تغییر الگوی زندگی

یکی دیگر از ریشه های ترس در اینگونه افراد آن است که الگوی مطلوب زندگانی‌شان دگرگون و غربی شده است و در زندگی خانوادگی، ارتباطات رایج شخصی با غرب برقرار کرده‌اند و فرزندانشان مرتب در رفت و آمد به غرب هستند، یا در آنجا سکونت و اقامت دارند، حتی بعضی‌ها ننگ تابعیت دوگانه را پذیرفته‌اند یعنی هیچ دلبستگی و تعصبی نسبت به هویت ایرانی خود ندارند.

لذا هر عاملی که زمینه برقراری ارتباط با آمریکا را فراهم سازد، در دل آنان بارقه امید پدید می‌آورد و هر اقدامی که مرز‌بندی با دشمن را مستحکم‌تر سازد موجب نگرانی آنان می‌شود. خواه پرتاب موشک باشد خواه نوشتن شعار مرگ بر اسرائیل بر روی این موشک‌ها !

در هر حال با توجه به تشدید تحرکات سیاسی اخیر آمریکا علیه ایران و به‌کارگیری حربه‌های تحریم اقتصادی، تبلیغات و نفوذ، حق ملت انقلابی ایران، آن است که زمام امورش را به دست سیاستمدارانی انقلابی بسپارد، سیاستمدارانی که عصاره فضایل ملت، از جمله شجاعت و استقامت در برابر دشمن باشند و فراتر از کلام، در مقام عمل هم با ادامه دادن راه شهیدان از آنان تجلیل کنند، سیاستمدارانی از جنس شهید رجائی، شهید چمران، شهید تندگویان و ده‌ها و بلکه صدها سیاستمدار و دولتمرد انقلابی دیگر.

با اندكي اضافه و تلخيص برگرفته از خبرگزاری تسنیم، تاریخ انتشار: 19 فروردین 1395، کد مطلب: 1041934:www. tasnimnews.com


اخبار مرتبط
خواندنیها-دانستنیها
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین