پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۱۴۰۹۵۴
تاریخ انتشار : ۲۳ تير ۱۳۹۷ - ۰۹:۵۴
رکورد مصرف برق در کشور روز دوازدهم تیرماه امسال جابجا شد. در این بین، دولت ضمن درخواست از مردم برای صرفه جویی 10 درصدی، ساعات کار ادارات در تهران و برخی از دیگر شهرها را نیز تغییر داد. در ویدیوی زیر، سهم هر انرژی در تولید برق در کشور، توان تولید داخلی، میزان واردات برق و مسائلی از این دست بررسی شده است.

شعار سال: خاموشی های اخیردر شهرهای کشور، بیش از سال های گذشته به چشم آمده و حتی در مواردی اعتراض مردم را نیز موجب شده است.

 رکورد مصرف برق در کشور روز دوازدهم تیرماه امسال جابجا شد. در این بین، دولت ضمن درخواست از مردم برای صرفه جویی 10 درصدی، ساعات کار ادارات در تهران و برخی از دیگر شهرها را نیز تغییر داد.

در ویدیوی زیر، سهم هر انرژی در تولید برق در کشور، توان تولید داخلی، میزان واردات برق و مسائلی از این دست بررسی شده است.

سایت شعار سال، با تلخیص و اضافات برگرفته از سایت خبری انتخاب، تاریخ انتشار 21 تیر 97، کد مطلب: 418417، www.entekhab.ir


اخبار مرتبط
خواندنیها -دانستنیها
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین