وي همچنين اظهارداشت: يکي از شاخصه هاي کيفيت ماهي سالمون رنگ قرمز يا صورتي فيله است.
رئيس گروه تغذيه آبزيان آب شيرين سازمان شيلات گفت: پرورش دهندگان ماهي قزل آلا طي سال هاي اخير قبل از اينکه ماهي وارد بازار شود از آستاگزانتين براي تغيير رنگ گوشت ماهي به صورتي استفاده مي کنند.
وي در ادامه با بيان اينکه رنگ دانه مزبور بصورت طبيعي و مصنوعي در بازار يافت مي شود، اظهارداشت: استفاده از آستاگزانتين غير طبيعي در بسياري از کشورهاي جهان ممنوع بوده چون بسيار سرطان زا و خطر آفرين است.
وي بيان داشت: اگر توليدکنندگان از رنگ دانه آستاگزانتين طبيعي استفاده کنند بسيار خوب و به نفع بدن انسان است چرا که در دنيا اين رنگ دانه به نام شاه آنتي اکسيدان ها شناخته مي شود.
بيگي ضمن اشاره به اينکه استفاده از رنگ دانه آستاگزانتين طبيعي در دنيا براي پرورش ماهي بسيار مرسوم است، افزود: اضافه کردن اين رنگدانه به جيره غذاي ماهي قزل آلا موجب تغيير رنگ گوشت اين گونه به صورتي مي شود که خيلي شبيه به رنگ فيله ماهي سالمون است.
وي همچنين در بخش ديگري از سخنان خود ضمن اشاره به تکثير پرورش ماهيان سردآبي اظهارداشت: فصل اصلي تکثير پرورش اين نوع ماهيان از مهر و آبان شروع و ماه هاي آذر و دي ختم مي شود.
رئيس گروه تغذيه آبزيان آب شيرين سازمان شيلات در ادامه اين مصاحبه يادآورشد: طي سال هاي اخير در خارج از فصل نيز تکثير ماهيان سردآبي انجام مي شود.
سایت شعار سال، با اندکی تلخیص و اضافات بر گرفته از خبرگزاری آریا ، تاریخ انتشار: 21 مرداد 1397 ، کدخبر:20180812151438645 ،www.aryanews.com