پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۱۵۱۰۱۱
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار : ۰۲ شهريور ۱۳۹۷ - ۰۳:۴۵
بررسی‌های صورت گرفته حاکی از آن است، تا سال 2030 میزان ضایعات مواد غذایی در جهان یک سوم افزایش پیدا می‌کند و انتظار می‌رود، در هر ثانیه بیش از 66 تن مواد غذایی دور ریخته شود.

شعارسال: بررسی‌های صورت گرفته حاکی از آن است، تا سال 2030 میزان ضایعات مواد غذایی در جهان یک سوم افزایش پیدا می‌کند.

برهمین اساس، انتظار می‌رود تا سال 2030، در هر ثانیه بیش از 66 تن مواد غذایی دور ریخته شود.

پژوهش‌ها نشان داده است، درصورتی‌که روند دور ریختن غذا با همین وضعیت فعلی ادامه پیدا کند، میزان تولید این ضایعات سالانه به 2.1 میلیارد تن می‌رسد.

ضایعات مواد غذایی می‌تواند بحرانی جهانی ایجاد کند و تاثیرات اجتماعی، اقتصادی و زیست محیطی مخربی را به جای گذارد.

شینهوا اعلام کرده است:‌ هر سال حدود یک سوم از مواد غذایی در جهان از بین می‌رود یا دور انداخته می‌شود.

محققان باور دارند، تغییر سبک زندگی در کشورهای در حال توسعه یکی از علل مهم افزایش ضایعات غذایی است.

سایت شعارسال، با اندکی اضافات و تلخیص برگرفته از خبرگزاری فارس، تاریخ انتشار: 31مرداد1397 ، کدخبر: 13970531000319: www.farsnews.com


اخبار مرتبط
خواندنیها و دانستنیها
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
Netherlands
۲۳:۰۶ - ۱۳۹۷/۰۶/۱۰
0
0
ای کاش فرهنگ سازی بشه واین همه اصراف انجام نشه .جای تاسف داره م.ق۷۱
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین