پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۱۷۵۰۰
تاریخ انتشار : ۲۸ ارديبهشت ۱۳۹۵ - ۲۳:۴۸
مدیرعامل شرکت بازرگانی دولتی ایران، از آمادگی این شرکت برای خرید گندم وارداتی از واردکنندگان بخش خصوصی خبر داد.

شعارسال: علی قنبری با اشاره به آمادگی شرکت بازرگانی دولتی ایران برای خرید گندم گفت: شرکت بازرگانی دولتی ایران آمادگی دارد گندم خارجی که توسط بخش خصوصی به کشور وارد شده است را با قیمت رقابتی خریداری کند.

معاون وزیر جهاد کشاورزی خرید گندم وارداتی با قیمت رقابتی از بخش خصوصی را منوط به ارائه معرفی نامه صادر شده سازمان حمایت از تولیدکنندگان و مصرف کنندگان توسط وارد کنندگان بخش خصوصی کرد.

وی اظهار داشت: کماکان گندم مصرفی نانوایان یارانه‌ای پز کشور به همان قیمت پایه هر کیلو 6 هزار و 650 ریال عرضه می‌شود و مطابق سهمیه بندی مشخص توزیع می‌شود و هیچ محدودیتی در این زمینه وجود نخواهد داشت.

*فروشنده گندم 9 هزار ریالی به خبازی های آزاد پز و صنف و صنعت

مدیرعامل شرکت بازرگانی دولتی ایران گفت: این شرکت در راستای حمایت از تولید داخل و تأمین نیاز بخش‌های مختلف کشور، گندم موجود خود را با قیمت مصوب هر کیلوگرم 9 هزار ریال (900 تومان) به بخش صنف و صنعت می‌فروشد و از واردکنندگان بخش خصوصی به قیمت رقابتی گندم می‌خرد.

وی افزود: این شرکت همچنین آمادگی

دارد در راستای حمایت از تولید داخلی، گندم موجود خود را با قیمت هر کیلو 9 هزار ریال (900 تومان) به عموم مصرف کنندگان بخش صنف و صنعت و نانوایان آزاد پز کشور به هر میزان که متقاضی باشند، بفروشد.

قنبری درباره میزان و نحوه فروش گندم‌ها گفت: میزان فروش گندم به صنوف و صنایع، بر اساس پروانه فعالیت و بهره برداری واحدهای صنفی و صنعتی است و تحویل گندم نیز از محل سیلوهای شرکت انجام خواهد شد.

سال گذشته حدود 11 میلیون و 500 هزار تن گندم در کشور تولید شد که هشت میلیون و 80 هزار تن آن با قیمت گندم معمولی (گندم نان) 11 هزار و 550 ریال و هر کیلوگرم گندم دروم با قیمت 11 هزار و 880 ریال با افت مفید چهار درصد و افت غیرمفید دو درصد توسط شرکت بازرگانی دولتی ایران خریداری شده بود.

همچنین در همین سال حدود 70 هزار واحد نانوایی در سطح کشور فعالیت داشتند که بر اساس مصوبه دولت در سال 1393، سهمیه 20 درصدی برای آزاد پزها تعیین شد اما تا پایان فروردین ماه 1394 به طور متوسط 12 درصد نانوایی‌ها فعالیت آزاد پزی داشتند.

بر اساس آمار، سال 1393 نیز دولت سالانه 110 هزار میلیارد ریال یارانه نان پرداخت می‌کرد، اما به دلیل اصلاح نشدن قیمت این کالا، مصرف کننده و تولیدکننده از وضعیت تولید و کیفیت آن ناراضی بودند.

با اندکی اضافات و تلخیص برگرفته از خبرگزاری میزان ، تاریخ انتشار خبر 27 اردیبهشت 1395، کدمطلب: 174545 ،www.mizanonline.ir

اخبار مرتبط
خواندنیها و دانستنیها
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین