زیاد شدن این ماده در خون فشار آن را بالا میبرد و جوان را شکسته و پیر میکند. سرکه و جوهر سرکهای که کبد انسان تهیه میکند کلسترول را میسازند. چربیها و مغز نیز مقداری از آن را داشته و به انسان میدهد، با صفرا و مخمرها به خون میرود و بهوسیله صفرا دفع میشود. زیادی آن تولید سنگ صفرا کرده و تصلب شرائین میکند، فشار خون را بالا میبرد و سرانجام شخص را به سمت سکته و خونریزی میکشاند. کسانی که به این بیماری مبتلا هستند نباید چربی و سرکه بخورند.
کنگر و کنگرفرنگی و غذاهای یددار که صفرا را زیاد میکند بهترین علاج آن است و باید در خوردن شکلات و میوههای چربیدار و چربیهای حیوانی افراط نکرده تا دچار این مرض نشد، البته باید دانست که مقداری از این ماده برای خون و زندگانی آدمها و مغز و کبد لازم است.
کلسترول با اکثر سمهایی که وارد بدن میشود میجنگد و عامل اصلی رساندن چربی به خون است. اگر این ماده در خون کم شود پوست خشک شده و چربی عضلات و گوشت بدن کم میگردد و مقاومت بدن در برابر سموم تقلیل پیدا میکند. معتادین به سموم مخصوصاٌ کسانی که تریاک یا شیره مصرف میکنند کلسترول بدنشان کم است و از این رو پوستشان خشک شده و چربی بدنشان از بین رفته است.
باید بدانیم که دمکرده نعناع برای کسانی که کسترول بدنشان زیاد است مفید است و همچنین هویج، کلسترل خون را پایین میآورد و رنگ پوست را باز میکند.
شعارسال، با اندکی تلخیص و اضافات بر گرفته از خبرگزاری آنا ، تاریخ انتشار: 22 دی 1397 ، کدخبر: 351276 ، www.ana.ir