پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۲۴۲۴۲۵
تعداد نظرات: ۲ نظر
تاریخ انتشار : ۱۱ آبان ۱۳۹۸ - ۰۹:۲۳
دارا کریمی‌نژاد امروز در نشست دهیاران بخش مرکزی و سوق در دهدشت اظهار داشت: کمترین درآمدزایی و اشتغال روستایی مربوط به شهرستان کهگیلویه است. مدیرکل امور روستایی و شوراهای استانداری کهگیلویه و بویراحمد گفت:کهگیلویه به دلایلی از نظر طرح‌های اشتغال و درآمدزایی در رتبه پایینی نسبت به سایر شهرستان‌های استان قرار دارد.

شعارسال: دارا کریمی‌نژاد امروز در نشست دهیاران بخش مرکزی و سوق در دهدشت اظهار داشت: کمترین درآمدزایی و اشتغال روستایی مربوط به شهرستان کهگیلویه است. مدیرکل امور روستایی و شوراهای استانداری کهگیلویه و بویراحمد گفت:کهگیلویه به دلایلی از نظر طرح‌های اشتغال و درآمدزایی در رتبه پایینی نسبت به سایر شهرستان‌های استان قرار دارد.

دارا کریمی‌نژاد امروز در نشست دهیاران بخش مرکزی و سوق در دهدشت اظهار داشت: کمترین درآمدزایی و اشتغال روستایی مربوط به شهرستان کهگیلویه است.

مدیرکل امور روستایی و شوراهای استانداری کهگیلویه و بویراحمد گفت:کهگیلویه به دلایلی از نظر طرح‌های اشتغال و درآمدزایی در رتبه پایینی نسبت به سایر شهرستان‌های استان قرار دارد.

وی با بیان اینکه نظام برنامه‌ریزی ما تابعی از تثبیت مدیریت است، افزود: با انتصاب چهار سرپرست فرمانداری در این شهرستان معلوم است که با گذشت ۶ سال تنها شهرستانی است که طرح درآمدزایی در دهیاری‌ها وجود نداشته باشد.

کریمی‌نژاد از عدم آگاهی نسبت به بخشنامه سال ۹۵ به دیگر علل عقب ماندگی این شهرستان از درآمدزایی روستایی نام برد.

وی گفت: دهیاران از حقوق خود آشنا نیستند مدیران نیز نسبت به دهیاران نگاه دیگری دارند.

این مسؤول تصریح کرد: این در حالی است که هر روستای کهگیلویه یک پتانسیل درآمدزایی دارد و با اجرای طرح‌ها می‌تواند از کمک‌های ناچیز دولت رهایی پیدا کنند.

وی افزود: کهگیلویه و بویراحمد در زمینه کسب و کار نوین رتبه پایین کشوری را دارد و ناشی از نا آگاهی مدیران در این موضوع است که در زمینه کسب و کار نوین جلسه راهبردی صورت نگرفته و این ضعف است.

وی با اشاره به توزیع نامتوازن بودجه در سطح کلان گفت: نمایندگان استان ما تاکنون اقدامی در جهت جذب اعتبارات روستایی انجام نداده‌اند.

کریمی‌نژاد با بیان اینکه تا پایان سال پنج هزار میلیارد تومان به دهیاران کشور کمک خواهد شد، افزود: حداقل موجودی حساب هر دهیاری ۱۲ میلیون تومان می‌شود.

وی ادامه داد: دهیارانی که یک طرح درآمدزایی تحویل دهند،

روستای پاک با کمترین آسیب اجتماعی داشته باشند و یا روستا را توانمندسازی کنند از طرح‌های تشویقی برخوردار خواهند شد.

این مسؤول از تغییر در ساختار درجه‌بندی دهیاری خبر داد و با بیان اینکه معیار دهیاران تمام وقت جمعیت یکهزار نفر است، اضافه کرد: از ظرفیت دهیاران موفق برای بخشداری‌ها استفاده می‌شود.


شعار سال،با اندکی تلخیص و اضافات برگرفته از پایگاه خبری تحلیلی عصر زاگرس  ،تاریخ انتشار: 9 آبان 1398،کدخبر:49689 ،www.asrzagros.ir

اخبار مرتبط
خواندنیها و دانستنیها
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۴:۲۳ - ۱۳۹۸/۰۸/۱۱
0
0
این در حالی است که هر روستای کهگیلویه یک پتانسیل درآمدزایی دارد و با اجرای طرح‌ها می‌تواند از کمک‌های ناچیز دولت رهایی پیدا کنند
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۲:۵۰ - ۱۳۹۸/۰۸/۲۸
0
0
نمایندگان استان ما تاکنون اقدامی در جهت جذب اعتبارات روستایی انجام نداده‌اند
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین