پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۲۵۳۳۳۱
تاریخ انتشار : ۱۲ دی ۱۳۹۸ - ۱۱:۰۲

سالخوردگان در صف وام ازدواج!

در سال ۹۶ تعداد افراد بالای ۶۰ سال که وام ازدواج دریافت کرده‌اند ۲۲۴ نفر بوده که این رقم در ۵ ماهه سال۹۸ به ۲۲۴۴ نفر رسیده که این موضوع نشان می‌دهد قانونگذار به بازه سنی دریافت این وام توجه نکرده است این موضوع سوژه انتشار کارتونی از علیرضا پاکدل در خبرآنلاین شد.
شعارسال: در سال ۹۶ تعداد افراد بالای ۶۰ سال که وام ازدواج دریافت کرده‌اند ۲۲۴ نفر بوده که این رقم در ۵ ماهه سال۹۸ به ۲۲۴۴ نفر رسیده که این موضوع نشان می‌دهد قانونگذار به بازه سنی دریافت این وام توجه نکرده است این موضوع سوژه انتشار کارتونی از علیرضا پاکدل در خبرآنلاین شد.

سالخوردگان در صف وام ازدواج!
 

شعار سال،با اندکی تلخیص و اضافات برگرفته  از  سایت خبری دنیای اقتصاد ،تاریخ انتشار: 11   دی   1398،کدخبر:  3610604 ، www.donya-e-eqtesad.com
خبرهای مرتبط
خواندنیها و دانستنیها
آخرین اخبار
پربازدیدترین