پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
چهارشنبه ۰۷ خرداد ۱۴۰۴ - 2025 May 28
کد خبر: ۲۵۵۳۴۲
تاریخ انتشار : ۲۴ دی ۱۳۹۸ - ۰۷:۳۰
بانک‌ها به سپرده‌های خود نرخ‌های سود بالاتر از نرخ‌های مصوب می‌دهند، اما طبق اعلام یکی از اعضای شورای پول و اعتبار تغییر نرخ سود بانکی مطرح نیست.

شعار سال: از بین ۲۳ بانک و موسسه رایج در شبکه بانکی برای سپرده‌گذاری، ۱۷ بانک نرخ سود سپرده ۲۰ درصدی می‌دهند، شش بانک باقی مانده نیز نرخ‌های بیش از ۱۵ درصد را برای سپرده‌گذاری لحاظ کرده‌اند.

برای اخذ نرخ سودهای ۲۰ درصد در بیشتر بانک‌ها شرط یک ماه ماندگاری در نظر گرفته شده، به عبارتی می‌توان گفت شبکه بانکی به سپرده‌های کوتاه مدت خود نرخ سود دو برابر نرخ مصوب می‌دهد.(رسانه بانک و بیمه)

براساس آخرین مصوبه شورای پول و اعتیار، در شهریور ماه سال ۹۶ نرخ سود برای سپرده‌های بلندمدت و کوتاه‌مدت به ترتیب ۱۵ درصد و ۱۰ درصد اعلام شد.

آیا شورای پول و اعتیار قصد تغییر نرخ سود بانکی را ندارد؟

تخصیص نرخ‌های بالا برای سپرده‌های بانکی تخلفی است که بانک‌های کشور به طور قطع بانک مرکزی از آن اطلاع دارد و چشم خود را به روی آن بسته است.

در خصوص سپرده‌گذاری در بانک‌ها یک مسئله مهم دیگر بازدهی بازارهای مالی است که لزوم تصمیم‌گیری در خصوص نرخ سود بانکی از سوی بانک مرکزی و شورای پول و اعتبار به عنوان تصمیم‌گیرنده در این باره را بیشتر می‌کند.

اما ظاهرا این شورا قصد تغییر نرخ سود بانکی را ندارد، الیاس حضرتی، نماینده مجلس و عضو شورای پول و اعتبار به تجارت‌نیوز گفت: تغییر نرخ سود بانکی در شورای پول و اعتیار مطرح نیست.

شعار سال، با اندکی تلخیص و اضافات برگرفته از وبسایت تجارت نیوز، تاریخ 23 دی  98، کد مطلب: 422974: www.tejaratnews.com

اخبار مرتبط
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین