پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۲۵۸۶۵۹
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار : ۱۲ بهمن ۱۳۹۸ - ۲۱:۲۹
فرشاد مقیمی مدیرعامل ایران خودرو گفت: بازه‌های تسویه با قطعه سازان به تدریج از ۱۲۰ روز به ۶۰ روز و کمتر کاهش خواهد یافت.

شعار سال:مدیرعامل ایران خودرو گفت: بازه‌های تسویه با قطعه سازان به تدریج از ۱۲۰ روز به ۶۰ روز و کمتر کاهش خواهد یافت.

فرشاد مقیمی مدیرعامل گروه صنعتی ایران خودرو از داخلی سازی ۵۰ قطعه با فناوری بالا (هایتک) وارداتی در این خودروسازی خبرداد و گفت: با توجه به تمرکزی که بر این فضا شکل گرفته، به زودی روند روبه رشد داخلی‌سازی قطعات خودرو آشکار تر می شود.

او افزود:اقدامات انجام شده نشان می‌دهد که ۶ قطعه که در میز اول تعمیق ساخت داخل صنعت خودرو هدف‌گذاری شده بود، اکنون به تولید انبوه رسیده و در خط تولید مورد استفاده قرار گرفته‌اند.

مقیمی تصریح کرد:پتانسیل‌های داخلی، توان تولید داخلی کشور را بالا بوده و مهندسان ایرانی که سربازان جنگ اقتصادی کشور هستند، این توانمندی را دارند و ما این باور را داریم که می‌توانند. به زودی مردم نیز از مجموعه اقداماتی که در حوزه داخلی‌سازی صنعت خودرو دنبال می‌شود آگاه و از آن بهره‌مند می شوند.

مدیرعامل گروه صنعتی ایران خودرو اضافه کرد: درحال حاضر هشت قطعه از قطعات مهم خودرویی توسط مجموع وزارت دفاع داخلی سازی شده و در اختیار ایران خودرو قرار گرفته است به طوری از ورود قطعات بی کیفیت به خطوط تولید حتی اگر منجربه توقف خط شود، جلوگیری خواهیم کرد، عامل این موضوع نیز باید هزینه آن را بپردازد.

او در ادامه با اشاره به مجموع بدهکاری شرکت ایران خودرو اضافه کرد: در موضوع تسویه مطالبات قطعه سازان، با تمهیداتی، هزار میلیارد تومان از تسویه ۱۲۰ روزه به قطعه سازان کاهش یافته است.

مقیمی بیان کرد:۲۵۰۰ میلیارد تومان تسهیلات مصوب شورای پول و اعتبار تمام و کمال به شبکه تامین تزریق خواهد شد و یک ریال هم صرف امور داخلی ایران‌خودرو نخواهد شد.

او با بیان اینکه مجموع بدهی گروه صنعتی ایران خودرو ۹ هزار میلیارد تومان است گفت: بنا داریم تا پایان سال آینده این بدهی را به صفر برسانیم ضمن اینکه بازه‌های تسویه با قطعه سازان به تدریج از ۱۲۰ روز به ۶۰ روز و کمتر کاهش خواهد یافت.

شعار سال،با اندکی تلخیص و اضافات برگرفته از باشگاه خبرنگاران جوان،تاریخ انتشار:12بهمن1398،کدخبر:7225963،www.yjc.ir

اخبار مرتبط
خواندنیها -دانستنیها
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
France
۱۴:۴۰ - ۱۳۹۸/۱۱/۱۴
0
0
خودروسازی ایران باید بر اساس استنداردهای جهانی پیش بره
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین
پرطرفدارترین