پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۲۸۳۹۷۴
تاریخ انتشار : ۰۶ تير ۱۳۹۹ - ۰۰:۳۴
سخنگوی دولت و وزیر سابق وزارت تعاون،کار و رفاه اجتماعی معتقد است که چک آسیب های اجتماعی در دولت های 11 و 12 نقد شده است. بنظر می رسد که با توجه به شرایط موجود ، به راحتی و همراستا با فرمایشات دکتر ربیعی اذعان کرد که دسته چک ،آسیب های اجتماعی ناشی از سو عملکردهای دولت های یازدهم و دوازدهم، در دوره دولت سیزدهم، نقد خواهد شد. در ادامه خبر ، عین سخنان آقای ربیعی آورده شده است.

شعار سال: آقای دکتر ربیعی بدلیل سابقه اجرایی مرتبط و حوزه علمی و دانشگاهی خود، خوب می دانند که ناهنجاری ها و آسیب های ایجاد شده از عملکرد دولت های یازدهم و دوازدهم(حتی سو عملکردهای دوره مدیریتی ایشان بعنوان عالی ترین مقام در وزارت تعاون،کار و رفاه اجتماعی با محوریت عدم تغییر مدیر وقت سازمان بهزیستی کشور بنا بر دلایلی معلوم؟) بسترساز ایجاد فاجعه ای فرهنگی- اجتماعی در چند سال آینده خواهد بود. عمق فاجعه ، چند لایگی ، تعدد ابعاد و پیچیدگی این آسیب ها بحدی است که بعید است تدبیر عقلانی پاسخگو به پیدا کردن راه حل ها بوده و الزاما الطاف الهی باید شامل حال مدیر ارشد اجرایی کشور شود. حال چرا دکتر ربیعی مطلع از اوضاع از عبارت نقد شدن چک آسیب ها در دولت های 11 و 12 استفاده کرده، خود جای سوال دارد.
اگر پذیرای این تعبیر سخنگوی محترم دولت باشیم، باید منتظر نقد شدن دسته چک آسیب ها در دولت سیزدهم و حجم عظیم زحمات وارده بر مدیران دولت بعدی باشیم. برای سهولت در قضاوت خوانندگان، عین فرمایشات دکتر ربیعی ، در ادامه خبر منعکس شده است.

____________________________________________

سخنگوی دولت گفت: اتفاقات سال‌های اخیر موجب شد تا چک آسیب‌ها به یک‌باره در دولت یازدهم و دوازدهم نقد شود.

«علی ربیعی» با تبریک روز دختر اظهارداشت: همه باید با دختران‌مان مهربان‌تر باشیم؛ دختران سرزمین، سرمایه‌های عظیم ایران هستند.

دستیار ویژه ارتباطات رییس جمهوری با بیان اینکه فعالیت‌های دولت یازدهم در حوزه دختران در دو جهت متمرکز بود، گفت: احساس کردیم نیازمند اجرای سیاست گذاری معطوف به حوزه زن و دختر هستیم چون زمینه‌های اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی لازم در جامعه برای رشد و پیشرفت دختران کمتر فراهم بود و زمینه‌های حقوقی لازم باید فراهم می‌شد.

وی موضوع آسیب‌ها را وجه دیگر فعالیت‌های دولت عنوان کرد و افزود: به علت تحولات جمعیتی رخ داده و اتفاقات این سال‌ها، یک‌باره چک آسیب‌ها در دولت‌های یازدهم و دوازدهم نقد شد. کانون اصلی آسیب‌ها هم بیشتر زنان و دختران به ویژه دختران جوان و کودکان بودند. برای همین تلاش‌های دولت در حوزه سیاست‌گذاری و حوزه پیشرفت دختران متمرکز شد.  

ربیعی با اشاره به مصوبه شورای عالی اداری مبنی بر اختصاص ۳۰ درصدی از سهم پست‌های مدیریتی به زنان گفت: به همه وزارت‌خانه ها تکلیف شد در سطوح مدیریتی خود زنان و دختران را به کار بگیرند و ا این مصوبه برخی زنان رشد کردند به طوری که حتی نیروهای دستیاران در وزارتخانه‌ها اغلب از زنان بودند.

دستیار ارتباطات اجتماعی رییس جمهوری ادامه داد: بیش از ۵۰ درصد دانشجویان در سال ۹۸، دختران بودند. در حوزه آی تی هم بخشی از اشتغال به سمت دختران رفت. اگر ۲۵ درصد سهم اشتغال روستایی بود، ۷۰ درصد آن سهم را دختران و زنان روستایی به خود اختصاص دادند و از یک و نیم میلیارد اعتبار توسعه روستایی، درصدی به زنان و دختران روستایی اختصاص یافت.

فعالیت‌های معطوف به زنان در دولت یازدهم و دوازدهم بی‌نظیر بود

ربیعی با اشاره به ارسال چهار لایحه دولت به مجلس در زمینه آسیب‌ها و نگاه حمایتی به زنان و دختران گفت: متاسفانه برخی از این لوایح در فرآیندهای سلیقه ای ماند. در این لوایح هم حمایت‌های اجتماعی و هم رفع موانع پیشرفت لحاظ شده بود و در مجموع فعالیت‌های دو دولت یازدهم و دوازدهم بی نظیر بود.

وی افزود: در حوزه آسیب‌ها مجموعه‌ای از مسائل از حوزه اعتیاد تا مساله ازدواج اجباری و طلاق‌هایی که صورت می‌گرفت و از مسئله خودکشی تا فرار دختران، به طور دقیق با کمک سازمان بهزیستی رصد شد و برنامه‌های حمایتی و پیشگیری از آسیب در دولت تدوین و به مرحله اجرا گذاشته شد.

زنان بیشترین آسیب را از طلاق می‌بینند

 دستیار ویژه ارتباطات رییس جمهوری یادآورشد: زنان بیشترین آسیب را از طلاق می‌بینند. به همین دلیل نظام مشاوره در بهزیستی، بیشتر با سمت و سوی کمک به دختران شکل گرفت و در حوزه اعتیاد هم کودکان، زنان و دختران کانون توجه ما بودند که سیاست‌گذاری ما نخست معطوف به آنان شد.

ربیعی افزود: علاوه بر این برای کمک  به دخترانی که خانه خود را ترک می کنند، مراکزی در سازمان بهزیستی تاسیس شد و سمن‌هایی از بهزیستی و وزارت کشور مجوز گرفتند.

وی در ادامه به اقدامات دولت برای اعطای وام ازدواج اشاره کرد و گفت: برای دریافت وام ازدواج سنی تعیین کردیم چون تعداد دختران زیر ۱۵ سالی که برای دریافت ازدواج مراجعه می‌کردند بالا رفت و از این موضوع هم پیشگیری شد.

دستیار ارتباطات اجتماعی رییس جمهوری با بیان اینکه دریافت مجوز را برای تشکل‌های خیریه ای که در حوزه اجتماعی کار کنند تسهیل کرده‌ایم، گفت: ۵ هزار سمن‌ها در حوزه بهزیستی فعالیت می‌کنند اما هنوز مسیر طولانی است و کارهای زیادی باید انجام شود.

ربیعی در ادامه از لزوم آماده سازی ساختارهای روانی جامعه گفت و اظهارداشت: دختران ما هنوز در معصومیت، قربانی موانع حقوقی و فرهنگی جامعه می شوند و خیلی افسوس می‌خوریم و از رومینا و دختر کرمانی پرغصه هستیم که اسیر جهل شدند.

سخنگوی دولت تصریح کرد: در حوزه فرهنگ و آموزش باید بیشتر کار می کردیم، اگرچه بخشی از فعالیت‌ها در حوزه مشاوره را تا سطح دبستان بردیم اما هنوز کاستی‌های  زیادی داریم و دختران بیشترین قربانیان جهل فرهنگی در جامعه هستند.

شعار سال،  با اندکی تلخیص و اضافات برگرفته  از خبرگزاری جمهوری اسلامی ایرنا ، تاریخ انتشار 4 تیر    99، کد خبر:   83832350، www.irna.ir

اخبار مرتبط
خواندنیها و دانستنیها
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین