پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۲۹۷۸۹۸
تاریخ انتشار : ۱۲ شهريور ۱۳۹۹ - ۲۲:۰۴
شکر یکی از طعم دهنده‌های محبوب برای بسیاری از افراد در سراسر جهان است، اما متاسفانه شیرینی شکر با تلخی بیماری‌های مختلف همراه می‌شود.
شعار سال:شکر یکی از طعم دهنده‌های محبوب برای بسیاری از افراد در سراسر جهان است اما متاسفانه شیرینی شکر با تلخی بیماری‌های مختلف همراه می‌شود.
 
این موضوعی واضح است که شکر برای بدن ضرر دارد. اما بسیاری از افراد نمی دانند این ضررها دقیقا شامل چه مواردی می شود:
 
_مصرف مکرر شکر باعث مشکلات قلبی و ضعف دیواره رگ ها می شود
 
_مصرف شکر به مرور زمان موجب بروز بیماری دیابت می شود
 
_مصرف شکر برای دندان ها خطرناک است و سلامت دندان ها را به خطر می اندازند
 
_مصرف شکر به مرور زمان منجر به مشکلات کبدی می شود.
 
_مصرف مداوم شکر بدن را مستعد چاقی مفرط می کند.
 
_مصرف مکرر شکر می تواند زمینه ساز سرطان شود.
 
_مصرف شکر به مرور زمان باعث می شود بدن به شکر اعتیاد پیدا کرده و بدون شکر حالات عصبی، ضعف و لرزش عضلات را احساس می کنید.
 
_مصرف شکر بدن را مستعد سکته های قلبی و مغزی می کند.
 
_مصرف شکر نقش موثری در بر هم زدن متابولیسم بدن و افزایش دور شکم افراد ایفا می کند.
 
_مصرف شکر می تواند التیام بخشی زخم ها را به تعویق بیندازد.
 
_مصرف بیش از حد شکر می تواند بدن را با مشکلات کلیوی رو به رو کند.
 
به طور کلی توصیه می شود سعی کنید شکر و قند کارخانه ای را با شیرینی های طبیعی مثل خرما، کشمش، توت و عسل جایگزین کنید. البته در مصرف این مواد نیز نباید افراط کنید.
 
تعداد بازدید : 9
 

شعارسال، با اندکی تلخیص و اضافات برگرفته از  پایگاه خبری  اقتصاد آنلاین  ، تاریخ انتشار:   25  فروردین۱۳۹8، کدخبر:346663  ، www.eghtesadonline.com
اخبار مرتبط
خواندنیها-دانستنیها
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین