پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۳۰۱۴۴۶
تاریخ انتشار : ۳۱ شهريور ۱۳۹۹ - ۲۳:۰۸
عضو شورای شهر تهران با انتقاد از برکناری رئیس سازمان سابق املاک و مستغلات شهرداری تهران گفت: متأسفانه پس از ارائه گزارش‌ها از سوی این فرد، شهردار تهران او را برکنار کرد.

شعار سال: محمدجواد حق‌شناس در جریان جلسه امروز شورای شهر تهران با اشاره به برگزاری چالش "یک بطری ته سیگار" اظهار کرد: جمعه هفته گذشته از ستاد سمن‌ها برای این چالش دعوت شد و تعدادی از اعضای شورای شهر تهران در آن شرکت کردند. همچنین ریاست شورای شهر تهران در چالش جمع‌آوری یک بطری سیگار شرکت کرد که بطری آن را امروز تحویل بنده داد.

وی همچنین از شهردار تهران و سایر اعضای شورای شهر تهران برای حضور در این چالش دعوت به عمل آورد و گفت: یک فیلتر سیگار می‌تواند یک متر مربع از زمین را تحت تأثیر خود قرار دهد، همچنین در فضایی به میزان ۲۰ متر در مقابل پارک ملت در جمعه گذشته ۲۰ کیلو ته‌سیگار جمع‌آوری شد که قابل توجه است.

وی همچنین به کوتاهی شهرداری تهران در بازپس‌گیری املاک واگذار شده به افراد در سال‌های گذشته گفت: متأسفانه در دوره گذشته واگذاری بی‌حساب و کتابی در ارتباط با املاک به اشخاص حقیقی و حقوقی و بدون کارت سازمانی شهرداری تهران انجام شده است و با آغاز شورای پنجم یکی از دغدغه‌های اعضای شورا بازپس‌گیری این املاک بود.

حق‌شناس، ضرورت اصل شفافیت، پاسخگویی و احقاق حقوق مردم و شهرداری را از موضوعات مهم در این دوره عنوان کرد و گفت: متأسفانه با گذشت ۳ سال از شورای پنجم اقدام مؤثری درباره بازپس‌گیری این املاک انجام نشده است.

وی همچنین از برکناری رئیس سابق املاک و مستغلات شهرداری تهران توسط شهردار انتقاد کرد و گفت: متأسفانه در پی ارائه گزارشات از سوی این فرد، شهردار تهران وی را برکنار کرد.

رئیس کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای شهر خاطرنشان کرد: با گذشت ۳ سال هنوز اقدامی در مورد املاک واگذارشده به افراد حقیقی و حقوقی و غیرسازمانی شهرداری تهران صورت نگرفته است و متأسفانه اراده، شجاعت و توانایی در این زمینه وجود ندارد.

حق‌شناس ضمن تذکر موارد اشاره شده به شهردار تهران گفت: انتظار می‌رود شهرداری تهران پاسخ لازم را در ارتباط با این مسائل به شورای شهر تهران ارائه کند.

به گزارش تسنیم، احمد مسجدجامعی در جریان جلسه شورای شهر تهران با اشاره به فرارسیدن "هفته تهران"و مصادف شدن آن با ایام اربعین حسینی گفت: تهران در گذشته تکیه‌ای داشت که نمادی از این شهر محسوب می‌شد؛ این تکیه که به نام "تکیه دولت" معروف است، متأسفانه در دوران پهلوی آسیب دید و از بین رفت.

عضو شورای شهر تهران با اشاره به اینکه "در سال آخر شورای پنجم به سر می‌بریم" گفت: تهران ۱۴۰۰ را در پیش داریم و می‌توانیم تکیه‌ای تحت عنوان تکیه شهر را در تهران بسازیم و این موضوع را می‌توانیم همزمان با ایام اربعین در هفته تهران عملیاتی کنیم و قاعدتاً راه‌اندازی این تکیه و جانمایی آن می‌تواند یکی از کار‌های ماندگار در این دوره محسوب شود.

وی گفت: البته در این زمینه صحبت‌هایی با شهرداری و همچنین مدیریت مجموعه فرهنگی اجتماعی تپه‌های عباس‌آباد شده است. همچنین انتظار داریم از سوی شهرداری تهران خانه‌ای تحت عنوان خانه تهران برای تهران‌پژوهان در نظر گرفته شود تا این افراد مکانی را برای تبادل نظرات و ایده‌های خود داشته باشند.

تعداد بازدید : 4

مواردی که تذکر داده شد همچنین عبارتند از :

  • مدعی‌العموم چرا در این پرونده ورود نمی‌کند تا این املاک که برای بیت‌المال است را بازپس گیرد؟!
  • چرا مسببان این حاتم‌بخشی‌ها به مردم معرفی نمی‌شوند؟!
  • چرا با عاملان این نوع اقدامات برخورد قانونی نمی‌شود؟!
  • این افرادی که املاک را در اختیار دارند از چه جریان و گروهی هستند که شهرداری جرات و شهامت بازپس گیری املاک خود را ندارد؟!
  • اگر از مردم عادی بودن تا کنون چندین بار قلدرهای شهرداری اموال‌شان را به خیابان ریخته بودند ولی حتی از بردن نام و جایگاه آن‌ها نیز خودداری می‌کنند!

شعار سال،  با اندکی تلخیص و اضافات برگرفته  از خبرگزاری تسنیم، تاریخ انتشار 30 شهریور    99، کد خبر:   2352424، www.tasnimnews.com

اخبار مرتبط
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین