پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۳۰۱۹۷۱
تاریخ انتشار : ۰۳ مهر ۱۳۹۹ - ۱۸:۵۰
آنطور که از اخبار مطلع می شویم، داغ شدن فضای فوتبال و متعاقب آن قانون ممنوعیت ورود خارجی‌ها به تیم‌های فوتبال کاری کرد که در آستانه شروع لیگ جدید خبرهایی در مورد دستمزدهایی که بازیکن‌های فوتبال طلب می‌کنند برق از سر دنبال‌کننده‌های خبرهای فوتبالی بپراند.

شعار سال : داغ شدن فضای فوتبال و متعاقب آن قانون ممنوعیت ورود خارجی‌ها به تیم‌های فوتبال کاری کرد که در آستانه شروع لیگ جدید خبرهایی در مورد دستمزدهایی که بازیکن‌های فوتبال طلب می‌کنند برق از سر دنبال‌کننده‌های خبرهای فوتبالی بپراند.

 عجیب‌تر اینکه چند مدیر باشگاهی که مدت زیادی هم از ورودشان به تیم‌ها و حتی دنیای فوتبال نمی‌گذرد با بستن قراردادهای چند میلیاردی با بازیکن‌های ایرانی کاری کردند که کم‌کم عرف دستمزد بازیکن‌ها چندین پله صعود کند.

در حال حاضر یک ستاره مشهور سینما در بهترین حالت، آن هم اگر تهیه‌کننده پول خیلی کلان داشته باشد و پول را از انواع منابع تامین کرده باشد و دغدغه بازگشت سرمایه چندانی هم نداشته می‌تواند یک قرارداد یک میلیارد یا نهایتا قرارداد یک میلیارد و ۲۰۰ میلیون تومانی برای یک فیلم سینمایی ببندد.

در حال حاضر گویا گران‌ترین بازیگرهای سینمای ایران با دستمزدهایی بین یک تا یک و نیم میلیارد تومان برای هر فیلم سینمایی اینها هستند: مهران مدیری، رضا عطاران، محمدرضا گلزار، نوید محمدزاده و پیمان معادی.

پایگاه تحلیلی خبری شعار سال ، برگرفته از فضای مجازی

اخبار مرتبط
خواندنیها و دانستنیها
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین