پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۳۰۳۴۳۶
تعداد نظرات: ۳ نظر
تاریخ انتشار : ۱۱ مهر ۱۳۹۹ - ۲۱:۲۳
پارکینسون یکی از بیماری‌هایی است که آکادمی مغز و اعصاب آمریکا برای جلوگیری از پیشرفت آن یک نوشیدنی را معرفی کرده است.
شعار سال: محققان آکادمی مغز و اعصاب آمریکا به این نتیجه رسیدند که قهوه باعث کاهش ریسک رشد پارکینسون حتی در افرادی می‌شود که از نظر ژنتیکی به این بیماری مبتلا خواهند شد.
در این کار تحقیقی، ۱۸۸ نفر بیمار پارکینسون و ۱۸۰ نفر دیگر بدون این بیماری مورد آزمایش قرار گرفتند. محققان مقدار کافئین در خون آن‌ها را مقایسه کردند. مشخص شد که در افراد مبتلا به پارکینسون، مقدار کافئین در بدن آن‌ها ۷۶ درصد کمتر از افراد سالم است. افرادی که ژن این بیماری در آن‌ها دچار تغییر شده بود دوبار کمتر کافئین در مقایسه با افرادی که مبتلا به پارکینسون نبودند مصرف کردند.
البته محققان هنوز نمی‌توانند با اطمینان کامل بگویند که قهوه به افراد کمک می‌کند تا به این بیماری ژنتیکی مبتلا نشوند. باید تحقیقات بیشتری در این زمینه انجام شود، هرچند نتایج آزمایشات کنونی امیدوارکننده است.

شعار سال، با اندکی تلخیص و اضافات برگرفته از اسپوتنیک، تاریخ انتشار: ۱۱ مهر ۱۳۹۹، کد خبر: ۲۰۲۰۱۰۰۱۶۹۸۸۸۰۴، ir.sputniknews.com
اخبار مرتبط
خواندنیها-دانستنیها
انتشار یافته: ۳
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۷:۵۹ - ۱۳۹۹/۰۷/۱۲
0
0
بالاخره يك دليل هيجان انگيز براي خوردن قهوه هام پيدا كردك و متونم به مادرم ارائه بدم و به قهوه خوردنم ادامه بدم
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۸:۴۰ - ۱۳۹۹/۰۷/۱۳
0
0
قهوه اصل و خوب بدون اضافه کردن شکر و دوز مناسبی از آن در روز برای جلوگیری ازافسردگی هم بسیار مفید است
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۲۰:۰۱ - ۱۳۹۹/۰۷/۱۴
0
0
قهوه خوردن خیلی حس خوبی به آدم میده به خاطر همون درصد بالای کافیینش هست .حتی اگه واقعاً تاثیر بلند مدت هم نداشته باشه همین لحظه که ارامش میده خیلی خوبه
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین