شعار سال: محققان آکادمی مغز و اعصاب آمریکا به این نتیجه رسیدند که قهوه باعث کاهش ریسک رشد پارکینسون حتی در افرادی میشود که از نظر ژنتیکی به این بیماری مبتلا خواهند شد.
در این کار تحقیقی، ۱۸۸ نفر بیمار پارکینسون و ۱۸۰ نفر دیگر بدون این بیماری مورد آزمایش قرار گرفتند. محققان مقدار کافئین در خون آنها را مقایسه کردند. مشخص شد که در افراد مبتلا به پارکینسون، مقدار کافئین در بدن آنها ۷۶ درصد کمتر از افراد سالم است. افرادی که ژن این بیماری در آنها دچار تغییر شده بود دوبار کمتر کافئین در مقایسه با افرادی که مبتلا به پارکینسون نبودند مصرف کردند.
البته محققان هنوز نمیتوانند با اطمینان کامل بگویند که قهوه به افراد کمک میکند تا به این بیماری ژنتیکی مبتلا نشوند. باید تحقیقات بیشتری در این زمینه انجام شود، هرچند نتایج آزمایشات کنونی امیدوارکننده است.
شعار سال، با اندکی تلخیص و اضافات برگرفته از اسپوتنیک، تاریخ انتشار: ۱۱ مهر ۱۳۹۹، کد خبر: ۲۰۲۰۱۰۰۱۶۹۸۸۸۰۴، ir.sputniknews.com