پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۳۰۸۰۱۶
تعداد نظرات: ۳ نظر
تاریخ انتشار : ۰۴ آبان ۱۳۹۹ - ۱۹:۱۶
به رغم پرورش صد هزار قطعه قورباغه در یک مزرعه در جنوب شرق فرانسه، صاحب آن می‌گوید برای تامین سفارش مایحتاج رستوران‌داران همچنان دچار مشکل است.
شعار سال: فرانسوا برودوکسیون گفت: به علت تعداد ناچیز مزارع پرورش قورباغه در فرانسه تامین حجم مورد نیاز کار دشواری شده است. او تاکید می‌کند به رغم آنکه این پروژه را از سال ۲۰۱۰ راه‌اندازی کرده است، اما فروش ماهی پرورشی را منبع درآمد اصلی خود می‌داند.

به گفته این پرورش‌دهنده قورباغه، امروز ۹۹ درصد از قورباغه‌های زنده‌ای که در فرانسه مصرف می‌شود از کشور‌های اروپای شرقی یا ترکیه تامین شده و فرانسه قورباغه یخ‌زده را هم از آسیا وارد می‌کند.

بر اساس آمار منتشرشده از سوی آژانس سلامت غذا (آناسیس)، فرانسوی‌ها در سال ۲۰۱۷ میلادی حدود چهار هزار قورباغه خورده‌اند. بر اساس قانون فرانسه، شکار برخی از انواع قورباغه‌ها که در طبیعت زندگی می‌کنند با اهداف تجاری ممنوع است.


شعار سال، با اندکی تلخیص واضافات برگرفته از اعتماد آنلاین، تاریخ انتشار: ۴آبان ۱۳۹۹، کدخبر: etemadonline.com، ۴۳۸۹۰۵
اخبار مرتبط
خواندنیها و دانستنیها
انتشار یافته: ۳
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
Iran, Islamic Republic of
۱۹:۳۱ - ۱۳۹۹/۰۸/۰۴
0
0
این فرانسوی ها هم مثل چینی ها خیلی بد غذا میخورن! بعید نیست کرونا هم از دل سوپ های این ها بیرون اومده باشه
ناشناس
Iran, Islamic Republic of
۰۸:۵۰ - ۱۳۹۹/۰۸/۰۵
0
0
فرانسوي ها هم عادت غذايي بدي دارنا! بايد اين فرهنگ رو تو كل جهان اصلاح كنيم
ناشناس
Iran, Islamic Republic of
۱۰:۰۲ - ۱۳۹۹/۰۸/۰۷
0
0
اقا اینا چطوری اینارو میخورن؟ قطعا باید یه چیز بدمزه اشغال باشه ادم حالش بهم میخوره بهش فکر میکنه
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین