پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۳۰۹۱۰۱
تعداد نظرات: ۵ نظر
تاریخ انتشار : ۱۰ آبان ۱۳۹۹ - ۱۱:۳۷
معاون درمان دانشگاه علوم‌پزشکی استان گلستان گفت: بیمارستان‌ها نباید وابسته به درآمد باشند در غیر اینصورت یعنی تولید مریض در بیمارستان‌ها.
شعار سال: سراج‌الدین عارف‌نیا ظهر امروز در همایش هفته سلامت که در سالن جلسات اداره‌کل بیمه سلامت استان گلستان برگزار شد، اظهار کرد: بیمارستان‌ها نباید وابسته به درآمد باشند اگر قرار است بیمارستان‌ها وابسته به درآمد باشند یعنی تولید مریض که ممکن است بحث تقاضای القایی به وجود آید.

وی تصریح کرد: در مقوله سلامت حالا حالاها عقب هستیم ما معتقدیم که سلامت ۲۵ درصد از افراد جامعه تحت نظارت وزارت بهداشت است و ۷۵ درصد دیگر آن مربوط به مسائل اجتماعی و سایر ارگان‌های دخیل است.

*30 درصد از بستری‌ در تخت بیمارستان‌ها ناشی از دیابت است
معاون درمان دانشگاه علوم‌پزشکی استان گلستان با تبریک هفته سلامت اظهار کرد: برای اینکه همیشه سالم و تندرست باشیم باید چهار نکته کلیدی که شامل «ورزش کردن»، «خوردن میوه‌جات، سبزیجات و لبنیات»، «کنترل وزن» و «استفاده کم از نمک» است را رعایت کنیم.

عارف‌نیا با تاکید بر اینکه باید دیابت کنترل شود، افزود: ۳۰ درصد از بستری‌های ما در تخت‌های بیمارستان‌ ناشی از دیابت است که مردم باید در این زمینه مشارکت کنند دریر این صورت اگر هزاران هزار تومان دانشگاه علوم پزشکی هزینه کند و هزاران دستورالعمل صادر کند و هزاران بخش ایجاد کند به نتیجه‌ای نخواهد رسید.

وی با تاکید بر اینکه مشارکت مردمی برای ریشه‌کن کردن ویروس کووید۱۹ الزامی است، اظهار کرد: مشارکت مردم برای ریشه‌کن کردم ویروس کرونا الزامی است درحقیقت نقش و جایگاه اصلی را مردم ایفا می‌کنند و جایگاه دوم از آن ادارات هست بدون مشارکت مردم ما موفق نخواهیم بود.

* خدمات بیمه تکمیلی باید شفاف و روشن باشد
معاون درمان دانشگاه علوم‌پزشکی استان گلستان با بیان اینکه بیمه‌گذار بازوی قدرتمند ما است، ادامه داد: من احساس می‌کنم که چشم و گوش ما بیمه است اگر به عنوان مثال جاده‌سا‌زی به درستی انجام نشود، اگر ماشین ایمن درست نکنیم، اگر فرهنگ رانندگی به درستی در جامعه نهادینه نشود، اگر سبقت و سرعت بی‌جا داشته باشیم این همه تصادفات که به صورت رایگان تحت پوشش بیمه تکمیلی هستند هیچگاه درست انجام نخواهد شد.

عارف‌نیا در خصوص بیمه تکمیلی تصریح کرد: خدماتی که بیمه تکمیلی به مردم ارائه می‌دهد باید بسیار شفاف و روشن باشد بیمه‌گذار باید از تمام خدمات بیمه تکمیلی مطلع شود و قوانین دست و پاگیر را باید حذف کنیم.

*متاسفانه در بیمه تکمیلی و رساندن مفهوم آن به مردم مشکل داریم
وی ابراز کرد: متاسفانه هم در بیمه تکمیلی مشکل داریم و هم در رساندن مفهوم بیمه تکمیلی به مردم مشکل داریم اگر ما به جایی می‌رسیدیم که بیمه تکمیلی بار اصلی دانشگاه علوم پزشکی را به دوش می‌کشید ما این همه دردسر نداشتیم.

معاون درمان دانشگاه علوم‌پزشکی استان گلستان گفت: در سال ۱۳۹۸ مبلغ ۵ میلیارد تومان تخفیف بیمه‌ای برای مردم که نداشتند هزینه کردیم و تقریبا ۷۰۰ میلیون تومان برای اتباع بیگانه بود.

شعار سال، با اندکی تلخیص و اضافات برگرفته از خبرگزاری فارس، تاریخ انتشار: 9 آبان 1399، کد خبر: 13990808000443،  www.farsnews.ir

اخبار مرتبط
انتشار یافته: ۵
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۴:۱۳ - ۱۳۹۹/۰۸/۱۰
0
0
تو بیمارستان ها انگار انسان نیست مریض بدحال درحال مرگ می‌آید می‌گویند تا واریز نکنید نمیزاریم مریض بستری شود
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۷:۰۳ - ۱۳۹۹/۰۸/۱۰
0
0
بیمارستان ها باید هزینه خودشون رو در ایران از سلامت مردم در بیارن نه اینکه از بیماری مردم اینطوری نظام سلامت متحول میشه
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۷:۲۱ - ۱۳۹۹/۰۸/۱۰
0
0
بیمارستان ها در ایران دارن روی ی سیکل معیوبی کار میکنن که این ها همش دچار بیماری زایی مردم میشه
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۹:۴۳ - ۱۳۹۹/۰۸/۱۱
0
0
همینطوریشیم بهترین جاهایی که الان دارن پول در میارن همین بیمارستان ها هستن
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۲۰:۵۵ - ۱۳۹۹/۰۸/۱۵
0
0
بیمارستان ها دارن روز به روز بخاطر مشکلات مالی غرق در منجلاب میشن و اینده خوبی ندارن
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین