پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۳۱۴۰۶۴
تعداد نظرات: ۲ نظر
تاریخ انتشار : ۰۷ آذر ۱۳۹۹ - ۲۰:۳۲
آنقدر در حوزه حقوق شهروندی و حرفه‌ای گرایی رسانه‌ای، بی تفاوت بوده ایم که استفاده از هر واژگانی توسط مدیران دولتی جایز تلقی می‌گردد. واقعا آقای حسین قاسمی، دبیر کمیته امنیتی، اجتماعی و انتظامی ستاد ملی مقابله با کرونا، از تداوم کدام طرح هوشمند محدودیت‌ها تا ریشه‌کنی کرونا، صحبت می‌کند. آیا مصوب سازی و اجرای یک مشت محدودیت ریز و درست (به هر دلیل ممکن)، تعبیر به طرح هوشمند شده است؟
شعار سال: استان تهران در حدود 285 هزار کارمند دولتی دارد ، استان تهران در حدود 15 درصد کل واحدهای صنفی کشور را به خود اختصاص داده است( حدود 2 میلیون و دویست هزار واحد صنفی در کل کشور - حدود 330 هزار واحد صنفی ) ، کشور در حدود 12 میلیون کارگر است که از این تعداد حدود 4 میلیون نفر در استان تهران فعال می باشند.

با اعمال یک سری محدودیت ها ، ادعا شده است که حدود 400 هزار نفر( 200 هزار مترو و 200 هزار شبکه اتوبوس رانی) از مسافران حمل و نقل عمومی کم شده است. سوال اینجاست که وقتی کارمندان با دور کاری، اصناف با محدودیت های چهار سطحی و کارگران با شیوه های دیگر، خانه نشین شده اند، از چه هوشمندی خاصی صحبت می کنیم. آیا بهتر نیست پیشوند هوشمند را از صحبت هایمان حذف کنیم.

تعداد بازدید : 6

دبیر کمیته امنیتی، انتظامی و اجتماعی ستاد ملی مبارزه با کرونا، طرح هوشمند محدودیت‌ها که از اول آذرماه به‌مدت دوهفته ادامه دارد را پویا توصیف کرد و گفت: این طرح تا ریشه کن شدن بیماری کرونا ادامه دارد.

حسین قاسمی گفت: برنامه‌ای با ۷ محور در ستاد ملی مدیریت بیماری کرونا طراحی شده که در واقع طرح محدودیت‌ها، محور ششم آن است. وی اضافه کرد: همچنین مدت اجرای این طرح دو هفته ای نبوده و به صورت پویا تا ریشه کن شدن بیماری ادامه خواهد داشت. طرح محله محور هم توسط بسیج مردمی در کنار این طرح در حال اجرا است.

قاسمی سپس با اشاره به میزان موفقیت اجرای این طرح، گفت: هر طرحی در رابطه با کنترل بیماری کرونا دست‌کم نیازمند ۲ هفته زمان برای ارزیابی است اما برآوردهای اولیه حکایت از همراهی و همکاری همه بخش‌ها در اجرای این طرح دارد.

دبیر کمیته امنیتی، انتظامی و اجتماعی ستاد ملی مبارزه با کرونا درباره نحوه تردد افرادی که محل سکونتشان یک شهر و محل اشتغالشان شهری دیگر است، ادامه داد: استفاده از خودروهای شخصی برای این افراد امکان پذیر نیست و تنها در موارد ضروری اقدام خواهد شد.

وی تاکید کرد: برای کنترل بیماری لازم است به محدودیت‌ها پایبند باشیم هرچند این کار دشواری است اما ریشه کردن کردن این بیماری چاره ای جز همراهی و همکاری همه افراد و نهادها ندارد.

دبیر کمیته امنیتی، انتظامی و اجتماعی ستاد ملی مبارزه با کرونا ایجاد ساز و کار هوشمند برای اعمال محدودیت‌ها با توجه به مزمن شدن بیماری، ایجاد مداخلات محدودیت زای مستمر به دلیل تغییر رفتار و روند بیماری، تعیین تکلیف فعالیت رسته‌های اداری، خدماتی و تجاری، آموزشی و فرهنگی و اجتماعی، حمل و نقل متناسب با روند بیماری در شهرها و مشخص بودن نوع و مدت زمان محدودیت و جرایم به صورت یکپارچه و پیوسته را از جمله دلایل توجیهی و ویژگی‌های این طرح برشمرد.

به گفته وی، فارغ شدن ستاد ملی و کمیته‌های ذیربط از اتخاذ تصمیمات اقتضایی و مقطعی، فراهم کردن فرصت آینده نگری برای ستاد ملی با توجه به رویکرد هوشمند طرح، رویکرد برنامه محور طرح با تعیین زمان بندی برای برآورده کردن انتظارات جامعه و یکصدایی در شرایط و موقعیت های مختلف روند بیماری در شهرها به منظور پاسخگویی به افکار عمومی از دیگر ویژگی های طرح هوشمند اعمال محدودیت‌های دو هفته ای است.

قاسمی، تمرکز زدایی و تفویض اختیارات لازم به ستادهای استانی جهت تصمیم‌گیری در شرایط مختلف، شاخص سازی از روند بیماری با تعیین معیارهای مشخص و فراهم کردن سازوکار ارزیابی استانی، حذف بوروکراسی و رفت و برگشت‌های اداری جهت هماهنگی با مرکز، مدیریت زمان به عنوان مولفه مهم در بحرانهای همه گیر (اپیدمیک) و صرفه جویی در هزینه های اضافی، نهادینه سازی تصمیمات میان جامعه با هدف اصلاح سبک زندگی در شرایط کرونایی، ایجاد درک مشترک میان دست اندرکاران (اعم از تصمیم گیران، مجریان، مردم و رسانه‌ها) در چگونگی هم زیستی با ویروس کرونا و رعایت قاعده‌های مرتبط، امکان طراحی و اجرای برنامه‌های اثرگذار برای همراه کردن مردم، هدایت و اقناع افکار عمومی، و اجرایی شدن تصمیمات در صحنه اقدام و عمل با هدف تاثیرگذاری را از دیگر دلایل توجیهی این طرح عنوان کرد.

وی تصریح کرد: امیدوارم با اجرای کامل این طرح به قطع زنجیره ای انتقال و جلوگیری از افزایش بیماران، جلوگیری از افزایش مرگ و میر و به حداقل رساندن آن و در نهایت مدیریت و کنترل بیماری و خارج شدن از این اپیدمی برسیم.
 

اختصاصی پایگاه تحلیلی -خبری شعار سال، برگرفته از منابع گوناگون
اخبار مرتبط
خواندنیها-دانستنیها
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۲۰:۴۶ - ۱۳۹۹/۰۹/۰۷
0
0
محدودیت های کروناییدر ایران باید هرطور شده تمدید بشه وگرنه نمیتونیم زندگی کنیم تو این کرونا
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۲۰:۵۵ - ۱۳۹۹/۰۹/۰۷
0
0
برای چی باید این موضوع رو این همه بسط بدیم؟ اقا کی مخالفه برای تعطیل کردن دولت
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین